Open Dag voor Financieel Talent

opendeurOp dinsdag 5 augustus organiseert Holland Talent Group een open dag voor Financieel Talent.

Vanaf 9 uur ’s morgens staan de deuren van onze vestigingen in Leiden en Breda open voor ambitieuze en enthousiaste ‘Financials‘.

We helpen je verder:

Ons team van vakkundige en gedreven recruiters helpt je om je optimaal voor te bereiden op het vervolg van je financiële carrière.

Heb je na opleiding op HBO- of WO-niveau een bewuste keus gemaakt voor een loopbaan binnen Finance en ben je op zoek naar die eerste belangrijke ‘echte’ functie? Of heb je al meer ervaring en ben je hard toe aan verbreding en verdieping door middel van een 2e of 3e stap? Om samen tot het beste resultaat te komen, vragen we nogal wat van je.

  • Je hebt minimaal één tot 3 jaar relevante werkervaring en bent gemotiveerd om je steeds te blijven ontwikkelen.
  • Je bent gedreven, ambitieus, analytisch ingesteld en hebt meer dan gemiddelde communicatieve vaardigheden.
  • Verder profileer je je als een probleemoplossende, ondernemende, resultaatgerichte en zelfstandige Professional. 
  • Je hebt kennis van minimaal één boekhoudprogramma (bijvoorbeeld Exact), uitstekende kennis van Excel en beheerst de Engelse taal.

Rijker van tafel:

We bespreken je talenten en je ervaringen. We helpen je om je CV, waar nodig, verder te professionaliseren. En we geven je ons eerlijke verhaal over de mogelijkheden die wij voor je zien in de markt die we goed kennen.

Wie weet pas je wel per direct op een mooie functie bij één van onze opdrachtgevers, gevestigd tussen Amsterdam en Eindhoven. Zij hebben een steeds sterkere behoefte aan de inzet van tijdelijk personeel en ondersteuning, maar vragen ons ook om talent dat direct in dienst kan treden. Mogelijkheden te over.

Over Holland Talent Group:

Holland Talent Group is het bureau op het gebied van de arbeidsbemiddeling. Ons specialisme ‘Finance’ is hierin een van de belangrijke pijlers. We komen voort uit de labels FISO Interim & Recruitment en Detaccount Financials die beiden al sinds 1999 dit specialisme voerden.

Persoonlijk contact, voorafgaand, tijdens en na afloop van de werving en selectie of het project, heeft er voor gezorgd dat jouw aanspreekpunt binnen Holland Talent Group een uitgebreid en waardevol netwerk heeft onder zowel opdrachtgevers als kandidaten. We bemiddelen onder andere Finance professionals en salarisadministrateurs op MBO+-, HBO- en WO niveau. Onze klanten helpen we met de onderbouwing en vooral het behalen van hun financiële doelstellingen.

Wij zijn partner van een groot aantal gerenommeerde bedrijven, matchen als Group jaarlijks honderden kandidaten en bedrijven met elkaar en hebben vele uiteenlopende interim- en wervingsopdrachten met succes ingevuld. Een voor veel klanten beproefde en succesvolle formule waarin we elkaars kracht optimaal benutten.

Aanmelden voor de open dag:

Aanmelden voor de open dag, of direct solliciteren naar de functie van Financieel Talent kan eenvoudig door je CV en je motivatie te mailen aan sjaak@hollandtalentgroup.com. Als je vragen hebt, kun je natuurlijk ook altijd bellen naar 071-3030035 en vragen naar Sjaak Oudshoorn, directeur Holland Talent Group.

Voor al onze overige vacatures en mogelijkheden ga je naar http://www.hollandtalentgroup.com.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? Je kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot dinsdag 5 augustus in Leiden of Breda!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s