Gezocht: Sales Manager Brabant

sales duurzaamOnze opdrachtgever is actief in het creëren van evenwicht tussen financieel economische resultaten, sociale belangen en milieu door middel van CO2 reductie en het verminderen van energieverbruik. Ze kenmerken zich door de frisse informele mentaliteit binnen de organisatie met een strakke professionele uitstraling richting de klant.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een Sales Manager.

Functie-inhoud:

Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Vanuit oprecht enthousiasme overtuig en adviseer je je nieuwe klant over de vele voordelen van verduurzaming. Je bent zowel representatief en betrokken, als uitmuntend in het “closen” van deals op verschillende niveaus. Van de eerste stap tot en met het afsluiten van de opdracht ben jij de spil in het web. Daarna draag je je klant over aan je collega’s op kantoor.

Jij staat open voor groei door ondersteuning van en samenwerking met je ervaren collega’s en je laat jouw bestaande netwerk met je meegroeien.  

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Sterke affiniteit met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  • Afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in een economische richting
  • Overtuigende persoonlijkheid
  • Representatieve klantenbinder
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de Sales, bij voorkeur met een bestaand  netwerk binnen het MKB

Aanbod:

De opdrachtgever biedt een marktconform salaris met interessante bonusstructuur voor een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Solliciteren naar de functie van Sales Manager kan eenvoudig door je CV te mailen naar remco@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 1632. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Remco van der Veek, Sales Manager, Holland Talent Group, Stationsweg 26, 2312 AV Leiden. Telefoon 071-3030035.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s