Gezocht: Financial Controller

websiteOnze opdrachtgever is een innovatief technisch bedrijf dat in de laatste jaren een gezonde groei heeft doorgemaakt. Zij zijn gevestigd in de regio Alphen aan den Rijn

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, ter vervanging op zoek naar een Financial Controller.

Functie-inhoud:

In deze veelzijdige functie ben je op dit moment de enige financial en verantwoordelijk voor de gehele administratie van a-z, incl. het aanleveren van de mutaties voor de salarisadministratie (ge-outsourcet). Je bent sparringpartner van de Directie en geeft mede vorm aan het financieel beleid van de onderneming. Het bedrijf is duidelijk bezig met een professionaliseringsslag, en dat komt mede tot uiting in het efficiënter inrichten van processen en het vastleggen van procedures en AO/IC. Tevens wordt de planning & control cyclus beter ingericht en worden maand- en managementrapportages verder verbeterd, zodat het management betere stuurinformatie verkrijgt. Je bereidt de jaarstukken voor tbv de accountantscontrole, verzorgt de BTW en VPB aangiftes en bewaakt de fiscale positie, de cashflow en de financiële positie. In dit kader ben je ook de gesprekspartner voor banken, accountants en verzekeraars.

Kortom, je bent het financiële geweten van de onderneming. Daarnaast heb je ook de supervisie over de personeelsadministratie van het bedrijf.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je beschikt over een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op Hbo-niveau en hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring. Idealiter is dit een tweede of derde stap in je carrière. Je hebt een hands-on instelling, maar beschikt tevens over goede conceptuele vaardigheden en bent daardoor een juiste sparring partner voor Directie en Management. Je hebt affiniteit met ICT, hebt ervaring met ERP functionaliteit en bent goed thuis in Excel. Je bent stressbestendig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Tot slot ben je vanzelfsprekend een sterke persoonlijkheid met een proactieve houding, analytisch, zelfstandig, accuraat en integer en heb je gevoel voor humor.

Aanbod:

Je komt te werken bij een dynamisch bedrijf met betrokken en loyale collega’s. Je krijgt een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De gemiddelde werkweek bedraagt 38 uur.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Solliciteren naar de functie van Financial Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 1602. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Stationsweg 26, 2312 AV Leiden. Telefoon 071-3030035.   

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s