Gezocht: iOS en Android App developer

cropped-htg_htg.jpgOnze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat zich volledig richt op app-development voor de zakelijke markt. Zij werken continue aan het verbeteren van haar platform en zoeken daarom een iOS en Android App developer.

Functie-inhoud:

Je werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen en bouwen van geavanceerde applicaties voor iOS en Android. Je werkt samen met een team om gezamenlijk nieuwe features te bedenken, ontwerpen en te ontwikkelen. Je bent ook verantwoordelijk voor het testen en bug-fixing en het oplossen van performance issues.

Waar zijn wij naar op zoek?

De volgende eisen en wensen zijn van toepassing:

  • Minimaal 2 jaar ervaring met iOS (native) en Android development
  • Je hebt meerdere toepassingen gemaakt die zijn gepubliceerd in de App Store en Google play
  • Je hebt een HBO/WO werk en denkniveau
  • Je hebt ervaring met verschillende API’s/libraries  van derde partijen
  • Je bent uiteraard ervaren met de verschillende frameworks voor iOS en Android.

Aanbod:

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt onze opdrachtgever vooral een uitdagende baan waar je met de laatste technologieën werkt aan state-of-the-art toepassingen. Je bent samen met het team continue bezig om de producten van onze opdrachtgever naar een hoger plan te trekken.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Solliciteren naar de functie van iOS en Android developer kan eenvoudig door je CV te mailen naar gerben@hollandtalentgroup.com  onder vermelding van referentie 1595. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Gerben Hins, Sales Manager, Holland Talent Group, Stationsweg 26, 2312 AV Leiden. Telefoon 071-3030035.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s