Gezocht: Commerciële bellers Breda

websiteBij De Holland Talent Group koppelen we al jaren met veel enthousiasme talent aan bedrijven en organisaties. Ook voor 2014 hebben we ambitieuze doelstellingen. Om deze te bereiken zoeken we voor ons moderne kantoor gelegen in de gezellige binnenstad van Breda

Commerciële bellers

Functie-inhoud:

Jouw werkzaamheden bestaan uit het “koud” bellen naar bedrijven om afspraken te maken voor onze Accountmanagers. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het beheer en uitbouw van ons klantdatabase. Mocht je meer willen en in je mars hebben, kun je doorgroeien naar Commercieel Medewerker of Accountmanager.

Aanbod:

Naast een aantrekkelijk inkomen (op basis van jouw belresultaat) ga je samenwerken met bovengemiddelde leuke collega’s, waarvan sommige met humor. Bij ons op kantoor, gelegen in het centrum van Breda, hebben we natuurlijk altijd heerlijke cappuccino!
En, we worden het altijd eens over de indeling van je werktijden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent niet bang om te bellen, je beschikt over een commerciële drive en een stevige portie doorzettingsvermogen. Je hebt ervaring met het (koud) bellen naar bedrijven, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening. Je hebt een prettige telefoonstem en bent inzetbaar op werkdagen tussen 09.30 en 15.30 uur. Tot slot ben je woonachtig in of in de nabije omgeving van Breda.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan je CV met motivatie aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met je op. Uiteraard kun je ons ook bellen: 06-51581361.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? Je kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

NB: Indien je binnen 7 werkdagen niets van ons verneemt, kun je er vanuit gaan dat je helaas niet bij de selectie zit. Wij vragen je begrip hiervoor. Uiteraard kan je ons altijd contacten voor verdere vragen.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s