Gezocht: Financieel beleidsadviseur

websiteHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Financieel beleidsadviseur voor 24-32 uur per week voor een periode van 3 maanden, met als startdatum ‘zo snel mogelijk’.

Functie-inhoud:

Als financieel beleidsadviseur hou je veranderingen van wet- en regelgeving bij, adviseer je over het algemeen financieel beleid en signaleer je ontwikkelingen met betrekking tot het financieel beleid. De gevolgen daarvan zet je om in voorstellen voor aanpassingen in het gemeentelijke beleid en de uitvoeringsregels. Ook lever je een bijdrage aan de realisatie van de verschillende P&C producten. Verder participeer je in projecten van de afdelingen waarmee financiële en bedrijfseconomische belangen gemoeid zijn. Samen met de andere medewerkers van het team FC ben je een vakbekwame vertegenwoordiger van het team dat procesverantwoordelijk is voor alle financiële processen binnen de gemeente. Vanuit je vakmanschap volg je de actuele financiële landelijke ontwikkelingen op de voet en herken je vlot knelpunten en kan je deze vertalen naar de gemeentelijke situatie. 

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent een zelfstandige en doortastende verbinder met een helikopterview die durft te zeggen waar het op staat. Je hebt een stevige persoonlijkheid en je haalt voldoening uit het werken in een gedreven team dat ambities heeft en zich stevig op de kaart wil zetten. Daarnaast ben je een persoon die goed kan relativeren en gevoel voor humor heeft.

Eisen:

  • HBO diploma op het gebied van overheidsfinanciën
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 7 jaar als financieel adviseur binnen de gemeentelijke overheid
  • Ervaring met het realiseren van de verschillende P&C producten
  • Relevante kennis van gemeentelijke taakvelden
  • Directe beschikbaarheid
  • je CV beslaat maximaal 5 pagina’s en bevat minimaal 2 relevante en recente referenties

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 12 juni 2014 van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 10 juni 2014 om 10.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s