Gezocht: Klantmanagers Inkomen

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens diverse gemeenten in Nederland Klantmanagers Inkomen voor 24 – 36 uur per week.

Functie-inhoud:

Als Klantmanager Inkomen draag je zorg voor een inkomensondersteuning van cliënten die tijdelijk niet in staat zijn zelfstandig in het inkomen te voorzien. Je bent verantwoordelijk voor het op klantgerichte wijze afhandelen van de rechtmatige en administratieve werkzaamheden die voortkomen uit een caseload op vakgebied van de Wet werk en bijstand en aanverwante wet- en regelgeving.

Je behandelt aanvragen levensonderhoud, bijzondere bijstand en minimaregelingen en je bent belast met de uitvoering van heronderzoeken. Je hebt tevens kennis van de doelmatigheid van uitkeringen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent bekend met het werkveld en de doelgroepen en beschikt over inhoudelijke kennis van de WWB en aanverwante regelingen. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als consulent inkomen (WWB) bij een gemeente en hebt aantoonbare ervaring met de systemen die bij een gemeente worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld GWS, Corsa, GBA, Suwinet en/of Socrates.

Eisen:

  • Een afgeronde relevante HBO opleiding
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als Klantmanager Inkomen
  • Relevante kennis van de WWB.
  • Stressbestendig en gericht op goede kwaliteit van dienstverlening
  • Kennis en ervaring met de gemeentelijke systemen.
  • Je CV, opgesteld in het Nederlands, bevat minimaal 2 relevante en recente referenties.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

 

 

 

.

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s