Gezocht: Tekenaar W/E

websiteOnze opdrachtgever is gespecialiseerd in het verrichten van inspecties binnen de maritieme en offshore sector. Ze is internationaal actief en heeft wereldwijd meerdere vestigingen, deze functie is voor het hoofdkantoor in de omgeving van Rotterdam

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een Tekenaar W/E.

Functie-inhoud:

Je hebt een dynamische functie waarbij je veel met andere samenwerkt en in nauw contact staat met klanten, de salesafdeling en collega’s van de engineeringsafdeling. Je wordt betrokken bij het gehele traject van de ontwerpfase t/m de oplevering. Je gaat je voornamelijk bezighouden met het maken en aanpassen van tekeningen in Autocad in 2D en 3D. Je maakt sterke berekeningen en bepaald hoe de elektrische systemen moeten lopen aan boord van de schepen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je beschikt over een afgeronde opleiding op MTS niveau richting WTB of E. Daarnaast heb je ervaring met Autocad 2D en 3D en heb je een aantal jaar werkervaring als tekenaar. Je denkt in oplossing en bent een teamspeler die goed overweg kan met anderen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod:

Werken bij een financieel gezonde organisatie die het qua winstgevendheid en groei juist extra goed heeft gedaan in deze tijden van crises. Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid. Ruime opleidingsmogelijkheden en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Solliciteren naar de functie van Tekenaar W&E kan eenvoudig door je CV en motivatie te mailen naar serni@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentienummer 1572. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Serni Kwidama, Sales Manager – Engineering, Holland Talent Group, Ceresstraat 1, 4811 CA Breda, telefoon 06-42804720 of via het hoofdkantoor in Leiden, telefoon 071-3030035. 

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s