Gezocht: servicemonteurs sprinklerinstallaties

cropped-htg_htg.jpgOnze opdrachtgever is een modern bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklerinstallaties en aanverwante blusartikelen. Voor deze opdrachtgever zijn wij , in Zuid Holland, op zoek naar  servicemonteurs sprinklerinstallaties

Functie-inhoud:

Als servicemonteur verricht je zelfstandig onderhoud- en servicewerkzaamheden aan sprinklerinstallaties en andere brandbeveiligingssystemen teneinde onderhoudscontracten naar tevredenheid van de opdrachtgevers uit te voeren en de werking van de brandbeveiligingssystemen te waarborgen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Voor deze functie vraagt de organisatie naar een kandidaat die flexibel is en zelfstandig werkt. Je voldoet aan de volgende eisen:

  • MBO Techniek
  • VSI – A
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • VCA basis
  • Rijbewijs B
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Flexibel inzetbaar ivm. 24-uurs storingsdienst

Aanbod:

De opdrachtgever biedt een veelzijdig en verantwoordelijk werk binnen een prettige werksfeer. Daarbij kan je rekenen op ruime mogelijkheden voor verdere opleiding en professionele ondersteuning.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Solliciteren naar de functie van Servicemonteur kan eenvoudig door je CV te mailen naar Rick@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie MB2480. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rick Veldhuizen, Sales Manager, Holland Talent Group, Stationsweg 26, 2312 AV Leiden. Telefoon 071-4010845.  

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s