Gezocht: Mechatronisch Engineer

websiteOnze opdrachtgever is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat wereldwijd hightech productielijnen levert. Deze productielijnen draaien met een hoge snelheid en nauwkeurigheid. De organisatie heeft een engineeringsteam bestaande uit ongeveer 25 specialisten op het gebied van software, hardware en werktuigbouwkunde.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een Mechatronisch Engineer.

Functie-inhoud:

Als mechatronisch engineer bedenk jezelf of in teamverband oplossingen voor de wensen van de klant voor een bepaald handling probleem. Je doet dit op basis van de specifieke wensen van de klant en je werkt hierbij nauw samen met specialisten op het gebied van hardware en software. Je maakt een analyse om verschillende oplossingen te onderzoeken. Vervolgens werk je dit verder uit en maak je in Solid Works een gedetailleerd ontwerp. Hierna test je zelf of extern of je gekozen concept werkt en maak je aanpassingen waar nodig.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring binnen de machinebouw of aanverwant. Je hebt een HTS of TU diploma in de richting Constructietechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica. Daarnaast heb je interesse en/of ervaring met besturingssystemen en kan je goed samenwerken met anderen.

Aanbod:

Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan kennisopbouw en innovatie en besteedt daarom veel tijd en energie aan opleiding en trainingen. De organisatie wil bij gebleken geschiktheid medewerkers graag voor lange tijd aan zich verbinden middels een vaste aanstelling.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

 

Solliciteren naar de functie van Mechatronisch Engineer kan eenvoudig door je CV en motivatie te mailen naar serni@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentienummer 1508.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Serni Kwidama, Sales Manager – Engineering, Holland Talent Group, Ceresstraat 1, 4811 CA Breda, telefoon 06-42804720 of via het hoofdkantoor in Leiden, telefoon 071-3030035. 

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s