Gezocht: Technisch Commercieel Adviseur Akkerbouw

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens onze opdrachtgever een Technisch Commercieel Adviseur Akkerbouw. De opdrachtgever is een toonaangevende toeleverancier voor professionele bedrijven in de groene sector zoals: bloembollenteelt, akkerbouw, openbaargroen, groente en fruit. De organisatie levert gewasbeschermingsmiddelen (zowel chemisch als biologisch), meststoffen, zaaizaden en direct gerelateerde professionele artikelen voor diverse teeltgebieden. De organisatie kenmerkt zich door oplossingsgericht te werken met een hoge servicegraad op het gebied van advisering en logistiek in een juiste prijs / prestatie verhouding.

Functie-inhoud:

De organisatie is van oudsher sterk geworteld in de bloembollensector. Veel adviseurs zijn breder inzetbaar ook richting andere sectoren zoals de akkerbouw. De schaalvergroting is in de akkerbouw de afgelopen jaren enorm toegenomen. De eisen die de akkerbouwondernemer stelt aan zijn toeleveranciers worden steeds hoger. Onze opdrachtgever is uitstekend in staat om die service en toegevoegde waarde te leveren. Vanwege groei en marktontwikkelingen komt er ruimte voor een adviseur die zich volledig kan focussen op de akkerbouw. In deze functie zal de kandidaat het gezicht vormen van het akkerbouw team.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie
  • No-nonsense mentaliteit
  • Klant en resultaatgerichte instelling
  • Actuele kennis van ziektes en plagen in de akkerbouw
  • Spuitlicentie I, II (en III)
  • Affiniteit met de groensector
  • Rijbewijs B

Aanbod:

Een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Binnen het bedrijf is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Solliciteren naar de functie van Technisch Commercieel Adviseur Akkerbouw kan eenvoudig door je CV te mailen naar remco@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 1507. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Remco van der Veek, Sales Manager, Holland Talent Group, Stationsweg 26, 2312 AV Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar http://www.hollandtalentgroup.com.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s