Gezocht: Controller / Analist

htg_logo_cmykOnze opdrachtgever is een landelijke Retail organisatie dat een diversiteit aan producten en diensten biedt aan de consument. Ze beschikken over ruim 100 winkels en zitten midden in een professionaliseringsslag welke zich kenmerkt door een goede voorbereiding en organisatie. Onze opdrachtgever beschikt over enthousiaste medewerkers die loyaal en betrokken zijn. Het hoofdkantoor van onze opdrachtgever bevindt zich in de Haaglanden.

Voor deze opdrachtgever is de Holland Talent Group op zoek naar een Controller / Analist.

Functie-inhoud:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de opbouw van een effectieve management informatie-structuur, die de multichannel strategie ondersteunt. Dit doe je op een afdeling met drie collega’s. Er wordt van je verwacht dat je rapportagestandaarden ontwikkelt en implementeert en zo een effectieve bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van adequate stuurinformatie. Middels analyse van de bedrijfsprocessen zorg je voor de ontwikkeling van het besturingsmodel en de identificatie van relevante financial en non-financial KPI’s die invulling geven aan deze stuurinformatie.

Tevens richt je i.s.m. Finance Manager Retail, aan wie je rapporteert, de volledige P&C cyclus in en verzorgt de vertaling van de door de onderneming bepaalde strategie in forecasts, budgetten en meetwaarden voor de KPI’s. Middels je analyses, rapportages en (on)gevraagde adviezen daag je de organisatie uit en geef je op hands-on wijze analytische ondersteuning aan  het contact center en online. Ook voer jij voor-en nacalculaties uit en verricht je benuttingsanalyses, conversie-analyses en maak je business cases.

Waar zijn wij naar op zoek?

De ideale kandidaat heeft een afgeronde bedrijfseconomische en/of bedrijfskundige WO opleiding. Je hebt ruime relevante werkervaring opgedaan (minimaal 5 jaar) en hebt ervaring in een B2C-omgeving (must). Tevens heb je bij voorkeur affiniteit met en kennis van bedrijfsprocessen rondom contactcenters. Je hebt ervaring met het inrichten van data-structuren met BI-software en bent goed thuis in Excel.  Je neemt graag het initiatief, bent een doorzetter, enthousiast, praktisch ingesteld en communicatief vaardig. Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een flexibele en klantgerichte instelling en kunt snel schakelen tussen detail en helicopterview. Ook beschik je over goed ontwikkelde planning & time management skills en ben je een goede teamspeler.

Aanbod:

Een afwisselende en uitdagende full-time job. Onze opdrachtgever biedt een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. De organisatie biedt je tevens goede doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Je komt te werken in een enthousiast team.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Solliciteren naar de functie van Controller/Analist kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 1557. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Stationsweg 26, 2312 AV Leiden. Telefoon 071-3030035.  

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s