Gezocht: Assistent Financial Controller

websiteOnze opdrachtgever is een innovatieve wereldwijde ontwikkelaar en producent van bepaalde kunststof producten. Voor hun vestiging in de Duin en Bollenstreek is de Holland Talent Group op zoek naar een Assistent Financial Controller.

Functie-inhoud:

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het Crediteuren-en Debiteurenbeheer. Tevens ben je belast met het boeken van bankafschriften en het opstellen van BTW-en CBS aangiften. In deze leuke brede functie mag je ook ondersteunen bij de maand-en jaarafsluiting, budgetten, cashforecasts en –outlooks, en het beheer van balansrekeningen. Ook krijg je te maken met het verrichten van diverse analyses en verbeteringen van het kostprijssysteem. Kortom een leuke functie waar je een brede basis kunt leggen voor jouw financiële carrière.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een kandidaat die een afgeronde MBO/HBO opleiding heeft in bedrijfseconomische richting en goed kan functioneren op HBO niveau. Je hebt 3-5 jaren werkervaring. Deze functie is idealiter je tweede of derde stap in jouw carrière. Je bent stressbestendig, organisatorisch aangelegd en gewend om in een dynamische omgeving te werken. Ook ben je flexibel en heb je een stevige persoonlijkheid. Jij bent iemand die altijd wat verder kijkt en goed nadenkt over processen en de impact van je handelingen. Je bent een echte teamplayer en je bent communicatief en sociaal vaardig. Tevens ben je initiatiefrijk en heb je een groot oplossend vermogen. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod:

Onze opdrachtgever biedt een leuke en afwisselende internationale administratieve baan aan, met goede arbeidsvoorwaarden, zoals 11 ADV dagen, goede pensioenregeling en een gratificatie.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Solliciteren naar de functie van Assistent Financial Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 1564. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Stationsweg 26, 2312 AV Leiden. Telefoon 071-3030035.  

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s