Gezocht: medewerker digitalisering

websiteHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Medewerker Digitalisering voor 36 uur per week van 1 juni 2014 tot 1 juni 2016, met kans op verlenging met 6 maanden.

Functie-inhoud:

De gemeente heeft een omvangrijk digitaliseringstraject doorlopen. De medewerkers van de eenheid Post zorgen nu voor de registratie en het digitaliseren van de poststroom. De medewerkers onderhouden daartoe nauwe contacten met de collega’s van de andere eenheden binnen het team DIV en met de overige afdelingen binnen de gemeente. De medewerkers zorgen voor de juiste verwerking van de dagelijkse poststroom in lijn met een gestroomlijnde multi-channeling binnen de gemeente. Kwaliteit en het tijdig afleveren van een (digitale) poststroom zijn de belangrijkste dagelijkse doelen van de eenheid. De werkzaamheden bestaan uit het sorteren van inkomende post, zelfstandig digitaliseren van inkomende post, en het registreren van documenten in het digitale systeem. Daarnaast zijn er taken als het uitvoeren van kwaliteitscontrole op registratie en scanning en ook extra werkzaamheden, zoals het op een andere locatie uitvoeren van de hiervoor genoemde werkzaamheden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • MBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding op minimaal MBO –niveau.
 • Aantoonbare ervaring met digitaal documentbeheer
 • Aantoonbare ervaring met DMS/Corsa
 • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken:
  • Je bent een teamplayer, proactief, en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Tenslotte ben je discreet  en kun je goed omgaan met vertrouwelijke informatie;
  • Stressbestendigheid is een absolute voorwaarde.
 • Je CV beslaat uit maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 referenties.

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 28-5-2014 van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

Wij mogen u voorstellen tot uiterlijk 26 mei 2014 om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan ons kenbaar te maken.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s