Gezocht: Senior beleidsmedewerker Accommodatiebeleid en Onderwijshuisvesting

websiteHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Flevoland een Senior beleidsmedewerker Accommodatiebeleid & Onderwijshuisvesting  vanaf 15 april 2014 tot 15 oktober 2014 voor 20 uur per week, met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Maatschappelijke Ontwikkeling is het cluster waar beleid op het brede sociale domein tot stand komt, van kop tot staart, van jong tot oud. In totaal werken ca. 20 medewerkers in dit cluster, waarvan 5 in het team dat werkt aan de kernopgaven van de sociale structuurvisie: aansluiting onderwijs/arbeidsmarkt, mensen doen mee en het herstructureren van het voorzieningen niveau. Maatschappelijke effecten wil het team generen door o.a. de transitie jeugdzorg, modernisering van het peuterspeelzaalwerk, onderwijshuisvesting, de doordecentralisatie van het buitenonderhoud. Voor een deel van 2014 is vervangende mankracht nodig i.v.m. ziekte om succesvol met deze uitdagingen aan de slag te blijven.
Daarom zijn we op zoek naar een senior beleidsmedewerker accommodatiebeleid en onderwijshuisvesting met o.a. de volgende kwaliteiten, lef, creatief, verantwoordelijkheid, denker & doener, die visionair & strategisch beleid ontwikkelt en het daarna verankert.

De tijdelijke opdracht bevat op hoofdlijnen de volgende onderdelen:

 • Kindcentra in combinatie modernisering opvangfunctie voor kinderen van 0 – 12 jaar
  – Bewaken voortgang en voorbereiden & organiseren stuurgroep
  – Analyse huidige stand van zaken; vervolgstappen en de rol van de gemeente
 • Maatschappelijk Accommodatiebeleid
  – Bewaken voortgang en voorbereiden & organiseren stuurgroep
 • Actualiseren integraal beleidsplan maatschappelijke accommodaties

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Minimaal HBO-diploma behaald
 • Werkervaring in een soortgelijke functie gedurende minimaal 3 jaar in de afgelopen 5 jaar
 • Werkervaring bij een gemeente gedurende minimaal 3 jaar in de afgelopen 5 jaar
 • Aantoonbare kennis van accommodatiebeleid, blijkend uit cursussen, trainingen of opleidingen
 • Je beschikt over de volgende competenties: Analytisch; Kritisch; Resultaatgericht; Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je CV beslaat maximaal 4 pagina’s en bevat minimaal twee recente en relevante referenties

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 3 april 2014 om 09.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s