Gezocht: Projectleider Implementatie E-HRM en HRM-processen

Holland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Projectleider Implementatie E-HRM en HRM-processen vanaf 1 mei 2014 tot 1 mei 2015 voor 16 uur (2 dagen) per week, met kans op verlenging met 2×6 maanden.

Functie-inhoud:

De aanbesteding voor een E-HRM systeem is in een afrondende fase. Vanaf 1 mei start de voorbereiding van de implementatie van het nieuwe E-HRM systeem. Om het proces van implementatie te begeleiden wordt een projectleider gezocht. Vanaf 1 januari 2013 worden de HRM processen beschreven en geïmplementeerd. Het beschrijven en implementeren van de processen loopt door tot einde 2015. 

1. Doelstelling van de functie

Het implementatieproces is tweeledig. Enerzijds de projectleiding voor implementatie van het E-HRM pakket en anderzijds projectleiding van aanpassing en inrichting van de processen van HRM

2. Resultaatgebieden

 • Opstellen van een implementatieplan
 • Uitvoeren van implementatieplan en realiseren van onderliggende deelresultaten
 • Verantwoording en rapportage aan stuurgroep
 •  Samenstellen en aansturen van een projectteam
 •  Afstemmen met pakketleverancier over de implementatie onderdelen

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met implementatie van E-HRM pakketten, aanpassingen van processen en inrichting van organisaties
 • Je kunt aantonen dat je beschikt over inhoudelijke kennis van HRM-processen
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als projectleider op het snijvlak van ICT en Organisatie.
 • Je kunt aantonen dat je beschikt over de volgende competenties: besluitvaardigheid, resultaatgericht, omgevingssensitief, organisatievermogen, gestructureerd en creatief.
 • Je beschikt aantoonbaar over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Je CV bevat tevens jouw motivatie voor deze opdracht

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 7 april 2014 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s