Gezocht: Beleidsmedewerker Participatiewet

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Beleidsmedewerker Participatiewet vanaf 1 mei 2014 tot 31 oktober 2014 voor 32 uur per week, met kans op verlenging met 2×12 maanden.

Functie-inhoud:

Je levert een belangrijke bijdrage aan de vormgeving van de Participatiewet en de WWB-maatregelen. In het bijzonder het uitwerken van de tegenprestatie en (nieuwe) vormen van participatie. Het gaat dan om bijvoorbeeld werken met behoud van uitkering, vrijwilligerswerk en mantelzorg. Daarbij willen we de vragen in de stad (aan zorg en ondersteuning) en aanbod (mensen die ondersteuning kunnen bieden) bij elkaar brengen. In de volle breedte van de Participatiewet ondersteun je door het leveren van inhoudelijke verdieping en verbinding op de thema’s. Een voorbeeld van zo’n thema is het bedienen van een grotere doelgroep met een beperkter budget (keuze doelgroepen en instrumenten).

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • HBO-WO werk en denkniveau met aantoonbare affiniteit met het werkterrein
  • Je hebt creatieve ideeën over de implementatie van de Participatiewet (en die heb je al in praktijk gebracht).
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in het veld van Werk en Inkomen
  • Je hebt bij voorkeur ook meerdere jaren werkervaring bij een gemeente

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 3 april 2014 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s