Gezocht: Consulent Inkomen

websiteHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Noord-Limburg een ervaren Consulent Inkomen vanaf 1 mei 2014 tot 31 december 2014 voor 36 uur per week, met kans op verlenging met 4×6 maanden.

Functie-inhoud:

Naast de behandeling van aanvragen voor levensonderhoud ben je belast met de uitvoering van heronderzoeken. Tevens rapporteer je over de rechtmatigheid en doelmatigheid van uitkeringen. Je ondersteunt de vaste consulenten inkomen met het afhandelen van hun aanvragen en stemt af met de consulent werk. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de rechtmatigheiddoelstellingen en beperking van de instroom door middel van hoogwaardig handhaven. Ook het afhandelen van aanvragen bijzondere bijstand en aanvragen op grond van de minimaregelingen kan tot de werkzaamheden behoren.

Wegens drukte zoeken wij tijdelijk een ervaren consulent inkomen die direct op de productie kan worden ingezet.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent bekend met het werkveld en de doelgroepen en beschikt over inhoudelijke kennis van de WWB en aanverwante regelingen. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als consulent inkomen (WWB) bij een gemeente en hebt aantoonbare ervaring met GWS.

Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling en kunt zowel in teamverband als zelfstandig functioneren. Verder beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en ben je in staat klantgericht te werken.

Eisen:

  • minimaal 2 jaar ervaring als consulent inkomen (WWB) bij een gemeente
  • aantoonbare ervaring met GWS
  • woonachtig in een straal van 50 km van de gemeente
  • Je CV bevat minimaal twee recente en relevante referenties

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 29 april.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 5 april 2014 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s