Gezocht: ervaren Casemanager Inkomen

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een ervaren Casemanager Inkomen vanaf begin april 2014 tot 31 december 2014 voor 36 uur per week.

Functie-inhoud:

Als casemanager Inkomen draag je zorg voor een inkomensondersteuning van cliënten die tijdelijk niet in staat zijn zelfstandig in het inkomen te voorzien. Je bent verantwoordelijk voor het op klantgerichte wijze afhandelen van alle werkzaamheden die voortkomen uit een beheerscaseload op vakgebied van de Wet werk en bijstand en aanverwante wet- en regelgeving zoals bijzondere bijstand en minimaregelingen. Je voert herbeoordelingsgesprekken, verwerkt de uitkomsten hiervan in een uitgebreide rapportage, waardoor een helder klantbeeld ontstaat. Je initieert trajecten die gericht zijn op zorg en participatie en je werkt samen met het team Participatie om de uitstroom van je cliënten te bevorderen. Door goede voorlichting, controle en handhaving zorg je ervoor dat de rechtmatigheid van de uitkering is geborgd. Voor de cliënt ben je het aanspreekpunt op het gebied van inkomensondersteuning. Je bent gewend in een dynamische omgeving te werken, waar nog veel ruimte is voor verbeteringen.

Kortom: je bent de casemanager die flexibel, enthousiast, en zeer ervaren is.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • HBO werk– en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als casemanager inkomen op het gebied van zowel rechtmatigheid als doelmatigheid
  • Aantoonbare kennis van de Wwb en aanverwante regelingen
  • Aantoonbare ervaring met GWS
  • Aantoonbare ervaring met Corsa
  • Aantoonbare ervaring met GBA
  • Aantoonbare ervaring met Suwinet
  • Van onze casemanagers inkomen verwachten wij een doorzettersmentaliteit en flexibiliteit. Je bent integer, communicatief en sociaal vaardig en een stevige en positief ingestelde persoonlijkheid. Daarnaast ben je analytisch sterk, beschik je over veel overtuigingskracht en goede mensenkennis.
  • Je CV beslaat maximaal 5 pagina’s en bevat minimaal twee recente en relevante referenties

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland vrijdag 4 april tussen 10.00 en 15.00 uur.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 2 april 2014 om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s