Gezocht: SAP FICO Consultant

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie gevestigd in de westelijke Randstad met een grote logistieke operatie. In meerdere landen hebben zij vestigingen. Zij hebben de IT in eigen beheer met een ontwikkel-, beheer- en projectomgeving.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, FISO Interim & Recruitment, op zoek naar een:

SAP FICO Consultant 

 JOUW FUNCTIE

Jouw functie valt binnen de afdeling ICT-Development. Binnen deze afdeling werken een 15-tal mensen, waarvan 6 Business Consultants, waar jij er eentje van bent. De organisatie is druk doende haar processen en systemen te vernieuwen en de huidige fase heet “order to cash project”. Naast het implementeren van een nieuw CRM pakket en de koppeling maken met het bestaande SAP R3 systeem voor Finance/Logistiek wordt ook een SAP BW/BO omgeving ingericht. Ter versterking van het team wordt de interim-positie op SAP FICO nu een vaste positie. Jouw taken bestaan in hoofdlijnen uit de volgende:

  • het analyseren van complexe, internationale financiële vraagstukken: je maakt een vertaling van de gebruikers-eisen en –wensen naar de functionele en technische specificaties en legt deze vast;
  • het ontwerpen, analyseren, adviseren, inrichten, testen, documenteren, implementeren, onderhouden en begeleiden van hieruit voortkomende SAP FICO oplossingen;
  • onder leiding van de Projectmanager, verantwoordelijk voor de verdere uitrol van FICO binnen het project Order To Cash;
  • ondersteunen en adviseren van de organisatie ten behoeve van het optimaal gebruik van SAP FICO;
  • het onderhouden van contacten met de afdeling Finance;
  • het leveren van een actieve bijdrage aan het vernieuwen, (door)ontwikkelen, uitbreiden en inrichten van FICO.

JOUW PROFIEL

Je maakt deel uit van een leuk informeel team dat hun werk op professionele manier uitvoert. Van jou verwachten we een ICT gerelateerde opleiding, een afgeronde HBO opleiding in bedrijfseconomische richting, minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met SAP FICO in een internationaal bedrijf en ervaring met het leveren van SAP FICO oplossingen. Uiteraard ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op SAP FICO gebied en heb je een goed begrip van bedrijfsprocessen met de nadruk op financiële processen. Verder heb je een goede kennis van planmatig, projectmatig en procesmatig werken. Je bent proactief en hebt een dienstverlenende houding in je werk en bent uiteraard accuraat en analytisch ingesteld. Tevens heb je een pragmatische, nuchtere en hands-on werkinstelling. Je kunt in een drukke en soms hectische omgeving je hoofd koel houden en de juiste prioriteiten stellen. Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands/Engels) zijn vanzelfsprekend.

 

HET AANBOD

Een internationale dynamische werkomgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en flexibele werktijden. De opdrachtgever biedt opleidings- en groeimogelijkheden.

HEB JE INTERESSE?

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

Solliciteren naar de functie van SAP FICO Consultant kan eenvoudig door je CV te mailen naar gerben@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 1453. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Gerben Hins, Sales Manager, Holland Talent Group, Stationsweg 26, 2312 AV Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar http://www.hollandtalentgroup.com.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s