Gezocht: Consulent Zorg WMO (2x)

websiteHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland twee Consulenten Zorg vanaf 1 april. Een voor 36 uur per week tot 31 december 2014 met kans op verlenging met 6 maanden en één voor 20 uur per week voor een periode van 2 maanden met kans op verlenging met 2 maanden.

Functie-inhoud:

Als zorgconsulent geef je de inwoners van onze gemeente op een professionele wijze informatie, advies en ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Je analyseert en beoordeelt  de hulpvraag en de compensatiemogelijkheden. Daarnaast ben je maatschappelijk betrokken en lever je op proactieve wijze een bijdrage aan de invoering van de kanteling in de gemeentelijke organisatie.

 • Zelfstandig afhandelen van meldingen en  aanvragen voor individuele WMO voorzieningen (vervoer, rolstoelen, woonvoorzieningen en hulp in de huishouding)
 • Zelfstandig stellen van (her)indicaties (telefonisch of door huisbezoek)
 • Opstellen van rapportages en beschikkingen
 • Overleg plegen met zorgaanbieders, leveranciers en andere (externe) partners
 • Administratieve verwerking in Corsa en GWS4all

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Een afgeronde paramedische-  en/of sociaal maatschappelijke  HBO opleiding
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als Zorg Consulent binnen een gemeente in de afgelopen 4 jaar
 • Aantoonbare kennis van GWS4ALL
 • Aantoonbare kennis van Corsa
 • Je beschikt over de volgende competenties: Klant- en servicegerichte instelling, Uitstekende communicatieve vaardigheden, Stressbestendig, Flexibel, Proactief.
 • Je CV beslaat maximaal 5 pagina’s en bevat minimaal twee recente en relevante referenties

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 27-3-2014 van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 24 maart 2014 om 09.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s