Gezocht: Financieel Accountant

websiteOnze opdrachtgever, gevestigd in de Haarlemmermeer, houdt zich bezig met het beheer van onroerend goed en de administratie van diverse onroerend goed vennootschappen. Opdrachtgevers zijn binnen- en buitenlandse beleggers.

Voor deze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:

Financieel Accountant

“brede interessante functie met groeimogelijkheden in een gezond bedrijf”

 

JOUW FUNCTIE

In deze positie wordt je verantwoordelijk voor het debiteuren-en crediteurenbeheer en de volledige financiële administratie van de vennootschappen die aan jouw verantwoordelijkheid worden toegewezen. Je stelt van deze vennootschappen de jaarrekeningen op en verzorgt de jaarwerkdossiers t.b.v. de Accountantscontrole. Tevens verzorg de BTW- en VPB-aangiften. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het huurcontracten-beheer en stel je ook management-en onroerend goed rapportages op. In deze brede rol krijg je veel verantwoordelijkheid toebedeeld en ben je het aanspreekpunt voor de klanten. Ook ben je contactpersoon voor o.a. accountant en fiscus. In deze rol ontwikkel je jezelf uiteindelijk tot zelfstandig Manager van een portefeuille vennootschappen. Kortom, een leuke en interessante functie voor de Finance Professional.

JOUW PROFIEL

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de bedrijfseconomische richting (SPD/HEAO) en hebt bij voorkeur een achtergrond in de Accountancy. Je beschikt over ca. 5 jaar werkervaring en idealiter is dit een tweede of derde stap in je carrière. Daarbij heb je ervaring opgedaan met het administreren van meerdere vennootschappen in een pakket en over het samenstellen van jaarrekeningen. Je beschikt over een georganiseerde en planmatige instelling je hebt  affiniteit of ervaring met onroerend goed. Tevens heb je kennis van de Engelse taal in woord en geschrift en kennis van de Duitse taal is een pre. Tot slot ben je accuraat, stressbestendig en communicatief vaardig. Je hebt een uitstekende ervaring met het werken met Excel.

HET AANBOD

Een veelzijdige fulltime functie (40 uur) bij een bedrijf waar de sfeer gekenmerkt wordt door openheid, betrokkenheid en collegialiteit. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

HEB JE INTERESSE?

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

Solliciteren naar de functie van Financieel Accountant kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 1450. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Stationsweg 26, 2312 AV Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar http://www.hollandtalentgroup.com.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s