Gezocht: Beleidsmedewerker Wmo / decentralisatie AWBZ

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een beleidsmedewerker Wmo/decentralisatie AWBZ voor 32-36 uur per week, vanaf eind maart 2014 tot einde van het jaar 2014.

Functie-inhoud:

Het rijk decentraliseert taken op het gebied van werk, welzijn en jeugd naar gemeentes. Deze veranderingen binnen het sociale domein maken een nieuwe manier van werken noodzakelijk.

Binnen de programmastructuur en in nauwe samenwerking met de senior beleidsmedewerker WMO werk je aan de voorbereiding en implementatie van nieuwe taken binnen de WMO. Je gaat je primair bezig houden met de bedrijfsvoeringsaspecten informatievoorziening, technische inkoop en administratie. Daarmee ben je ook eerste aanspreekpunt voor de lopende uitvoeringspilots en de vertaling van de ervaringen die daar worden opgedaan naar nieuwe werkprocessen (checken, monitoren en rol van vraagbaak). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken met zorgverzekeraars en het zorgkantoor. Tenslotte denk je mee en lever je waar nodig een bijdrage aan het integrale beleidskader dat wordt geschreven.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent een (zeer) ervaren beleidsadviseur op het gebied van de (nieuwe) WMO. Je bent bekend met de huidige ontwikkelingen en voelt je zowel op strategisch als procesmatig niveau helemaal thuis binnen dit terrein. Vanzelfsprekend beschik je over aantoonbare ervaring met het schrijven van beleidsstukken. Ook beschik je over aantoonbare ervaring als projectleider: in de functie komen diverse taken en aandachtsgebieden bij elkaar en zal het een en ander gecoördineerd en/of projectmatig moeten worden opgepakt. Als beleidsmedewerker ontwikkel je beleid op tactisch en strategisch niveau. Samenwerking staat in jouw werk voorop. Je bent een creatieve denker en staat stevig in je schoenen.  Daarnaast werk je zelfstandig, ben je communicatief vaardig en resultaatgericht. Je hebt ruime en aantoonbare ervaring met het acteren in een complex bestuurlijk, ambtelijk en maatschappelijk krachtenveld. Je beschikt over een WO denk- en werkniveau en hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding.

Eisen:

  • WO werk- en denkniveau en minimaal een relevante afgeronde opleiding op HBO-niveau
  • Aantoonbare  recente werkervaring (8 jaar, waarvan minimaal 5 jaar binnen de lokale overheid) als beleidsmedewerker Wmo
  • Actuele kennis van wetgeving Wmo en uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het sociale domein (decentralisaties) en de gevolgen hiervan voor beleid en werkwijzen
  • Aantoonbare ervaring met het schrijven van beleidsstukken
  • Aantoonbare affiniteit met bedrijfsvoeringsaspecten
  • Je CV beslaat maximaal 5 pagina’s, is opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 relevante en recente referenties.

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 19-3-2014 van 12.00 uur tot 15.30 uur.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 14 maart 2014 om 17.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s