Gezocht: 3x Werkcoach

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland 3 Werkcoaches  voor 36 uur per week, vanaf 1 april 2014 tot 1 oktober 2014 met optie tot verlenging.

Functie-inhoud:

De werkcoaches gaan het gehele klantenbestand, +/- 400 klanten, van de afdeling Werkportaal screenen, dit houdt in:

  • Dossieronderzoek (fysiek dossier, GWS dossier, Suwinet, GBA)
  • Uitnodigen van de klant voor een gesprek over bemiddeling naar werk. Daarnaast wordt tijdens dit gesprek ook het rechtmatig verstrekken van de uitkering beoordeeld (nagaan huidige woonsituatie, andere inkomsten etc).
  • N.a.v. dit gesprek wordt een rapport opgesteld in GWS met alle bevindingen en een plan van aanpak met daarin genoemd de te ondernemen acties.
  • Het plan van aanpak en het rapport worden overgedragen aan de werkcoach van de gemeente zodat deze aan de slag kan gaan met de afgesproken stappen in het plan van aanpak.
  • Wanneer klanten zich niet aan de afspraken houden of zonder bericht niet verschijnen op de gesprekken, dan wordt er een maatregel/afstemming opgelegd.

De werkcoach is in staat om een bruikbaar en haalbaar advies/diagnose uit te brengen.
Daarnaast heeft de werkcoach recente werkervaring op het gebied van rechtmatigheid en het verrichten van diagnoses.
De werkcoach heeft goede en recente kennis van de wet- en regelgeving van de WWB en is in staat om de gemeentelijke richtlijnen en mogelijkheden op het gebied van bemiddeling naar werk snel eigen te maken.
De werkcoach heeft recente werkervaring met GWS en het kunnen opleggen van een maatregel/afstemming i.h.k. van de WWB is een vereiste.
De werkcoach is in staat om door te pakken, resultaatgericht te werken en heeft een pro actieve instelling.
De klanten die gescreend gaan worden kunnen nu of binnen afzienbare tijd bemiddeld worden naar reguliere arbeid. Het is dan ook van belang dat de werkcoach een stevige, motiverende en stimulerende aanpak hanteert.
De werkcoach kan onder druk presteren; er zullen veel gesprekken gevoerd en dienen te worden per dag (denk aan minimaal 5 gesprekken per dag).

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie
  • Recente (niet ouder dan een jaar) werkervaring met GWS
  • Aantoonbare kennis van wet- en regelgeving WWB.
  • Het proces rondom het opleggen van een afstemming/maatregel (ook in GWS) zeer goed beheersen
  • Je CV beslaat maximaal 7 pagina’s, is opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 relevante en recente referenties (naam referent, organisatie, email en telefoonnummer)

De selectiegesprekken vinden plaats op 19 en 20 maart 2014 in de middag.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 14 maart 2014 om 18.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s