Gezocht: Field Service Engineer Int.

websiteOnze klant is van oorsprong een familiebedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een internationale leverancier van industriële hightech productielijnen voor bakkerijen. De productielijnen worden merendeels in huis ontworpen en geproduceerd en kenmerken zich door een hoge mate van automatisering.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een Field Service Engineer Int. voor een periode van 1 jaar, 40 uur per week, met als doelstelling een vaste baan.

Functie-inhoud:

Als field service engineer zie je veel van de wereld. Jij bent degene die ervoor zorgt dat de geleverde productielijnen werkend en al worden afgeleverd bij de klant en die kan worden ingevlogen als er storingen zijn. Je zult je vooral bezighouden met het elektrotechnische deel van het werk en de besturingstechniek. Als field service engineer ben je het gezicht van de organisatie op locatie en daarmee vervul je ook een ambassadeursfunctie. Het is hierbij belangrijk dat je goed om kunt gaan met onverwachte situaties en sociaal handig bent om ook in moeilijke situaties de klant tevreden te houden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Onze ideale kandidaat beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring in de machinebouw en heeft een elektrotechnische achtergrond op MTS niveau aangevuld met ervaring wat betreft het werken met besturingssystemen. Voor deze functie moet je internationaal inzetbaar zijn voor langere periodes oplopend tot een maand. Een goede beheersing van de Engelse taal is een must. Kan je daarnaast ook nog eens uit de voeten in het Frans, Spaans of Chinees dan is dit een pre.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   serni@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-42804720  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s