Gezocht: Financieel Adviseur

websiteHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Financieel Adviseur voor 24 uur per week, vanaf ongveer 1 april 2014 tot 31 december 2014 met optie op verlenging met 6 maanden.

Functie-inhoud:

Als financieel adviseur ben je de adviseur en sparringpartner voor financiële vraagstukken voor de afdeling Samenleving (70% van de tijd) en voor de andere teams van de afdeling Bedrijfsvoering, Advies en Services. Je bent het eerste aanspreekpunt waar het gaat om de financiële kant van B&W-adviezen, de bijdragen van de teams aan de Planning & Control-cyclus en de administratieve organisatie.

Je taken bestaan uit het adviseren, ondersteunen en begeleiden van het lijnmanagement bij financiële vraagstukken. Verder kun je worden gevraagd om in deel te nemen aan projecten van de afdelingen waarmee financiële belangen gemoeid zijn. Samen met de andere accounthouders en de beleidsadviseurs van het team Financiële Concerntaken ben je een vakbekwame vertegenwoordiger van het team dat procesverantwoordelijk is voor alle financiële processen binnen de gemeente. Vanuit je vakmanschap volg je de actuele financiële landelijke ontwikkelingen op de voet en herken je vlot knelpunten en kan je deze vertalen naar de gemeentelijke situatie.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • HBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau.
  • Aantoonbare kennis van de taakvelden Cultuur, Welzijn en Sport en het Sociale Domein
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 7 jaar als financieel adviseur binnen de gemeentelijke overheid
  • Bekendheid met de drie komende  decentralisaties
  • Je bent een zelfstandige en doortastende verbinder die durft te zeggen waar het op staat. Je hebt een stevige persoonlijkheid en je haalt voldoening uit het werken in een gedreven team dat ambities heeft en zich stevig op de kaart wil zetten. Daarnaast ben je een persoon die goed kan relativeren en gevoel voor humor heeft. Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding en vier tot zeven jaar relevante werkervaring. Omdat je voor een groot deel van je tijd ingezet zal worden als adviseur voor de afdeling Samenleving, is kennis van de taakvelden van deze afdeling een pré. Het gaat hierbij om taakvelden op het gebied van o.a het sociale domein, cultuur, welzijn en sport.
  • Je CV beslaat maximaal 5 pagina’s, is opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 relevante en recente referenties

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 20-3-2014 van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 14 maart 2014 om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s