Gezocht: Aankomend Controller (Werving en Selectie)

cropped-htg_htg.jpgOnze opdrachtgever is een Europese speler op het gebied van innovatieve verlichtingsconcepten met meerdere vestigingen in Europa. Zij hebben een omzet van ca. € 100 mln. en er werken ca. 600 mensen. Onze opdrachtgever heeft fabrieken in verschillende landen in Europa en in de VS. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de regio Eindhoven.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, de Holland Talent Group, voor het Nederlandse kantoor op zoek naar een Aankomend Controller.

Je komt te werken in een innoverende en internationale werkomgeving waar goede arbeidsvoorwaarden gelden. Er is een platte organisatiestructuur waar een informele sfeer heerst.

Functie-inhoud:

In deze functie word je de rechterhand van de CFO. Op het kleine Nederlandse kantoor werken een paar mensen en je bent de enige Financial naast de CFO. Er wordt dus van je verwacht dat je goed kunt “pionieren” en zelfstandig kunt opereren. Je bent een bepalende factor in de ontwikkeling van managementinformatie en de analyses dienaangaande. Dit doe je voor de gehele internationale groep. Tevens houd je je bezig met de ontwikkeling en het onderhoud van de management-informatiesystemen.

Je zult worden ingezet om de managementinformatie te verrijken met stuurvariabelen op basis waarvan het management zich een goed oordeel kan vormen over het reilen en zeilen binnen de onderneming en de nodige acties kan ondernemen ter verbetering van het rendement van bedrijfsactiviteiten. Je zult ook te maken krijgen met de budgettering, investeringscalculaties en –beoordelingen en scenario-analyses en met vraagstukken op het vlak van Treasury/Cashmanagement. Bij dit laatste moet gedacht worden aan het adviseren van de Directie aangaande het hedgen van valutarisico’s en aan liquiditeitsprognoses en analyses.

Verder zullen risk-management en de daaraan gekoppelde AO/IC een onderdeel zijn van jouw takenpakket. Als laatste zal je ook belast worden met kleinschalige Holding-administraties. Kortom een leuke brede, uitdagende en verantwoordelijke functie. Je moet bereidheid hebben om op regelmatige basis te reizen. Je rapporteert aan de Group Controller.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • De ideale kandidaat beschikt over HBO niveau in bedrijfseconomische/bedrijfskundige richting. Je beschikt over een goede beheersing van zowel de Nederlandse, de Duitse en de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je hebt enige jaren ervaring als Administrateur/Assistent-Controller in de maakindustrie en idealiter is dit een tweede of derde stap in je carrière.
  • Je hebt veel affiniteit met IT en bent een prof met Excel en/of BI-tools. Verder kun je goed in processen denken en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je een uitstekende sparring partner voor het Management.
  • Uiteraard beschik je over een uitstekend cijfermatig inzicht en analytisch vermogen, heb je een hands-on instelling en je bent besluitvaardig en resultaatgericht.
  • In deze functie zal je regelmatig moeten reizen, met name binnen Europa. Hiermee moet je rekening houden in je privé-situatie.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

Solliciteren naar de functie van Aankomend Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 1427. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, Holland Talent Group, Stationsweg 26, 2312 AV Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s