Gezocht: Senior medewerker Planning & Control

websiteHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Senior medewerker Planning & Control voor 36 uur per week, vanaf ongv eer 10 maart 2014 tot 1 januari 2015 met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

Je coördineert organisatiebreed de planning en control producten en stelt hiervoor een planning op. Je consolideert de input van de afdelingen ten behoeve van het opstellen van de planning en control producten en adviseert over de inrichting ervan.  Daarnaast  geef je advies over de meer complexe vraagstukken op het terrein van planning en control. Je verricht onderzoek, volgt en evalueert de ontwikkelingen en vertaalt deze in voorstellen en notities.

We zoeken een ervaren financieel deskundige die durft  te veranderen maar tegelijkertijd scherp blijft op inhoud en kwaliteit. Je beschikt over WO werk- en denkniveau, verkregen door een WO opleiding, richting Bedrijfseconomie, en meerdere jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt aantoonbare ervaring met zowel het initiëren van procesverbetering als het digitaliseren van werkprocessen (bij voorkeur P&C processen). En volgt de ontwikkelingen op het gebied van financiële wet- en regelgeving. Verder beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je bent een teamplayer die lastige financiële kwesties tot de kern terug weet te brengen en mensen kan motiveren en meenemen in het doorvoeren van veranderingen. Je bent collegiaal en stressbestendig. Daarnaast bezit je overtuigingskracht, een flexibele instelling, doorzettingsvermogen en relativeringsvermogen. Het is een pre als je ervaring heb opgedaan met het digitaliseren van de P&C-cyclus.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Afgeronde HBO-opleiding Gemeentefinanciën óf afgeronde WO-opleiding Bedrijfskunde
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het opstellen van P&C producten
  • Aantoonbare ervaring met het initiëren van procesverbetering
  • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken: goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden; motiverend; collegiaal; stressbestendig.
  • Je CV beslaat maximaal 5 pagina’s, is opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 relevante en recente referenties

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 23 februari 2014 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s