Gezocht: communicatieadviseur

websiteHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Communicatieadviseur cultuur, volkshuisvesting en accommodatiebeleid voor 24 uur per week vanaf 15 maart 2014 tot 15 maart 2015 met optie op verlenging met 6 maanden.

Functie-inhoud:

Ter ondersteuning van het cluster Communicatie zijn we op zoek naar een allround communicatieadviseur die zich onder andere bezig gaat houden met cultuur, volkshuisvesting en accommodatiebeleid. Je bent een adviseur die met bezieling bezig is met het vak. Kennis van de methode Factor C is een pre. Je neemt verantwoordelijkheid en durft ook de minder gebaande paden te betreden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • HBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde communicatie-opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Relevante kennis en minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 8 jaar als communicatieadviseur (niveau C)
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een communicatiefunctie in de afgelopen 5 jaar bij een gemeente
  • Als communicatieadviseur kun je strategisch denken en praktisch uitvoeren. Je bent in staat om vak-afdelingen te adviseren over de strategische, tactische en operationele inzet van communicatiemiddelen. Daarbij houd je rekening met in- en externe spelers, de maatschappelijke omgeving en het politieke veld. Je hebt een brede blik zowel binnen als buiten de organisatie. Uiteraard voel je je thuis in een politiek-bestuurlijke omgeving. Je weet om te gaan met de waan van de dag en steekt zo nu en dan gewoon de handen uit de mouwen. Gedurende de selectiegesprekken zullen deze competenties beoordeeld worden.
  • Uw Cv beslaat maximaal 5 pagina’s, is opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 relevante en recente referenties

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 3 maart 2014 om 10.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s