Gezocht: Medewerker Informatie & Control

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Medewerker Informatie & Control voor 32 uur per week vanaf 7 maart 2014 tot 31 december 2014 met optie op verlenging met 2×6 maanden.

Functie-inhoud:

Je taak valt uiteen in twee delen:

  1. functioneel applicatiebeheer Personeelsinformatiesysteem
  2. ontwerpen en beheren van administratieve organisatie

ad 1)

Voor de salarisadministratie en het leveren van managementinformatie maakt Servicepunt71 gebruik van ons personeelsinformatiesysteem Beaufort, workflow in You Force en koppeling met tijdschrijfsysteem TIM. Als Applicatiebeheerder houd je je bezig met het beheer van de gegevensbestanden, de productiebegeleiding en ondersteuning aan de gebruikers. De (functioneel) applicatiebeheerder Beaufort werkt mee aan de verbetering van de gegevensverwerking en het gegevensbeheer. Je bouwt queries, verstrekt gegevens ten behoeve van periodieke management- en voortgangsinformatie, vervult een helpdeskfunctie voor medewerkers van de afdeling en de overige gebruikers en onderhoudt contacten met systeembeheerder en softwareleverancier.

ad 2)

Om de HRM werkzaamheden efficiënt te kunnen uitvoeren is het van belang dat de administratieve organisatie goed op orde is. Welke gegevens voer je in, in welke systemen, hoe doe je dit en waarom doe je dit. Maar ook: levert het uiteindelijk wel de output op die je wilt hebben? Jij levert hier een belangrijke bijdrage aan.

Daarnaast moeten de systemen aangepast worden op het moment dat er nieuwe wetgeving op het gebied van HRM wordt ingevoerd, of wanneer er bijvoorbeeld nieuwe arbeidsvoorwaarden worden afgesproken. Ook als er nieuwe doelen in de jaarplannen worden gesteld, zal het wellicht nodig zijn nieuwe input in de systemen in te voeren om de voortgang van deze gestelde doelen te kunnen monitoren / controleren. Daarvoor is mogelijk een aanpassing van de procedures en het systeem nodig. Samengevat ben je verantwoordelijk voor het daar waar nodig ondersteunen en adviseren bij het standaardiseren van documenten, formulieren en processen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een afgeronde, relevante informaticaopleiding
  • Je hebt uitgebreide en aantoonbare ervaring met Beaufort en specifiek You Force (workflow) in combinatie met TIM tijdschrijven.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met Beaufort en koppeling met tijdschrijfsysteem TIM.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met systemen van Raet.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het werken binnen een gemeentelijke organisatie.
  • Je bent analytisch, proactief, initiatiefrijk en hebt een oordeelvormend vermogen

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 25 februari 2014.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s