Gezocht: Senior beleidsmedewerker Maatschappelijke Diensten

websiteHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Limburg een Senior beleidsmedewerker Maatschappelijke Diensten voor 36 uur (of twee medewerkers voor elk 18 uur) per week vanaf 10 maart 2014 tot 1 januari 2015 met optie op verlenging met 2×12 maanden.

Functie-inhoud:

Binnen het team Beleid ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en actualiseren van integrale beleidskaders op middellange en lange termijn die betrekking hebben op het maatschappelijk werkveld. Je aandachtsgebieden zijn divers, maar concentreren zich op het brede werkterrein van de Wmo en op de beleidsterreinen rondom de Jeugdzorg. Met je kennis en ervaring ben je in staat ‘morgen’ op de rijdende trein te springen en onder eindverantwoordelijkheid van de deelprojectleider deelopdrachten van de decentralisatieopdrachten onder je hoede te nemen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Minimaal HBO
  • Kennis en ervaring binnen het brede terrein Wmo (b.v. multiproblem, RIBW, maatschappelijke opvang)
  • Kennis en ervaring met Jeugdzorg (decentralisatie)
  • Aantoonbare werkervaring gemeentelijke organisatie van minimaal 3 jaar
  • Je CV bevat twee uitgeschreven recente en relevante referenties van (voormalig) opdrachtgevers, waaruit kennis en werkervaring blijkt.
  • Je bent samenwerkingsgericht en weet door je overtuigende en inspirerende wijze van communiceren zowel in- als extern goede contacten te leggen en te onderhouden. Ingewikkelde vraagstukken weet je goed te behandelen en te coördineren. Voor beleidsontwikkelaars en uitvoerders ben je een klankbord

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 23 februari 2014 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s