Gezocht: ervaren Inkomensconsulent

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Flevoland een ervaren Inkomensconsulent voor 32 uur per week vanaf eind gebruari 2014 tot eind mei 2014 met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

Als inkomensconsulent werk je in een team en verricht je de taken gericht op onder andere levensonderhoud. Regelmatig stem je daarbij af met de klantmanager. Je hebt persoonlijk contact met klanten, bijvoorbeeld omdat je intake –en voorlichtingsgesprekken voert. Je hebt een belangrijke signalerende functie naar je directe collega’s van het cluster. Je voert taken uit die betrekking hebben op het beoordelen en afhandelen van aanvragen, mutaties, fraudeonderzoeken en heronderzoeken in het kader van de WWB. Je draagt zorg voor de kwaliteit van onderzoeken, je brengt zelfstandig rapportages en adviezen uit over de rechtmatigheid van uitkeringen van cliënten. Je beheert een caseload van circa 200 cliënten.decentralisatieopdrachten onder je hoede te nemen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als Inkomensconsulent
  • Afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau
  • Aantoonbare ervaring met Suwinet/GWS4all/PKO
  • Beschikbaar voor 32 uur per week
  • De basiscompetenties klantgericht, vraaggericht en transparant werken staan hoog in je vaandel binnen het cluster WIZ! Je bent flexibel, analytisch, proactief, creatief en resultaatgericht. Je bent een teamspeler die over een goede luistervaardigheid beschikt. Je bent accuraat en kunt proces- en planmatig denken en handelen.
  • Je CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s, is opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 referenties

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 20 februari van 13.00 uur tot 16.00 uur

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 19 februari 2014 om 09.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s