Gezocht: senior beleidsmedewerker WMO

websiteHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Gelderland een senior beleidsmedewerker WMO voor 20-24 uur per week vanaf eind februari 2014 tot 1 januari 2015, met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

 • je bent inhoudelijk senior op het gebied van de Wmo en kent de nieuwe, te
  decentraliseren, taakgebieden uit de AWBZ;
 • je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor de uitvoering van de regiefunctie van de gemeente op het terrein van de Wmo. Hierbij bewaak je, ook intern, de samenhang in het integrale Wmo-beleid;
 • je bent in staat om de huidige Wmo-taken  en de toekomstige taken aan elkaar te koppelen op een efficiënte wijze. Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor een goede afstemming;
 • je analyseert sturingsinformatie op procesmatige en organisatorische knelpunten en kansen en informeert de teamleider hierover;
 • je bent een goede gesprekspartner voor management en bestuur van de gemeentelijke organisatie en externe partijen;
 • je bent in staat om snel te schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau en kunt dit zowel beleidsmatig als in de uitvoeringspraktijk vertalen;
 • je kunt het gedachtegoed van de Wmo op een vernieuwende wijze (transformatie) vertalen naar uitvoerbare beleidskaders en methodieken voor in- en externe partners;
 • je begeleidt de implementatie van vastgesteld beleid, zowel intern als bij de externe partners;
 • je organiseert samenwerking met en tussen betrokken partijen, zowel intern als extern;
 • je ziet toe op het nakomen van (contract)afspraken tussen de maatschappelijke partners onderling en met de gemeente

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • opleidingsniveau minimaal HBO, gericht op het vakgebied
 • in de laatste 6 jaar minstens 5 jaar aantoonbare ervaring met leidinggevende/coördinerende taken
 • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken: communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling; politieke sensitiviteit; flexibel; samenwerken.
 • Je Cv beslaat maximaal 5 pagina’s, is opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 referenties

Een gesprek bij de gemeente is gepland op donderdag 20 februari 2014 vanaf 14.00 uur.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 18 februari 2014 om 09.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s