Gezocht: Planeconoom

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Planeconoom voor 20 uur per week vanaf 1 maart tot 1 augustus 2014 met kans op verlenging met nog eens 5 maanden.

Functie-inhoud:

Één van de belangrijkste taken van deze functie is de financiële advisering voor het project de Westlandse Zoom. De Westlands Zoom is een van de grootste woningbouwprojecten binnen de gemeente Westland. Uiteindelijk komen er 2.800 woningen, recreatieve voorzieningen en moeten er veel infrastructurele maatregelen genomen worden. 

In het project Westlandse Zoom werken gemeente en marktpartijen samen. De voorbereiding en uitvoering van de plannen gebeurt binnen het Ontwikkelingsbedrijf Westlandse Zoom (OBWZ). Als financieel adviseur voor de deelneming OBWZ werk je intensief samen met de adviseur deelnemingen. Je bent verantwoordelijk voor de strategische financiële advisering over de deelneming OBWZ aan het college van B&W.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • HBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Aantoonbare  relevante kennis en recente werkervaring (minimaal 6 jaar in de afgelopen 10 jaar) als gemeentelijk financieel adviseur
  • Aantoonbare ervaring met het opstellen van grondexploitaties en met het adviseren over  financiële vraagstukken met betrekking tot  gemeentelijke deelnemingen (minimaal 6 jaar in de afgelopen 10 jaar)
  • Je bent een financieel analyticus, flexibel en stressbestendig en voelt je verantwoordelijk voor het behalen van resultaten. Verder ben je een enthousiaste team-player die goed kan samenwerken.
  • Je Cv beslaat maximaal 5 pagina’s, is opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 referenties

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 20-2-2014 van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 18 februari 2014 om 16.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s