Holland Talent Group lanceert specialismen op nieuwe website

Een moeilijke opdracht? Wij hebben dagelijks te maken met ingewikkelde opdrachten. Cultuur, ambitie en andere omgevingsfactoren maken altijd onderdeel uit van onze missie om de opdracht succesvol in te vullen. Voor ons geen zee te hoog!

Maar een naam wijzigen. Dat vinden wij toch een behoorlijke uitdaging. Oude vertrouwde namen als FISO, KMS Overheid, Detaccount, Primaflex Techniek en Caubergh Executives zomaar overboord zetten? Wie er zo gek om dat dat te doen? Nou, wij dus.

Holland Talent Group

We hebben daar een logische verklaring voor. Toen wij in 1994 KMS Overheid startten en  Detaccount en FISO in 1999 in Leiden en Primaflex Techniek in 2007 in Katwijk, konden we niet vermoeden dat we zouden uitgroeien tot een krachtige bundeling van specialismen op het gebied van Finance, Techniek, ICT en Overheid. De naam Holland Talent Group is
veelzeggend over onze manier van dienstverlening. Wij zijn altijd op zoek naar talent en wij vormen een groep van specialismen. En daarnaast opereren we puur Hollands, nuchter en degelijk.

Inmiddels werken we voor diverse internationale en lokale klanten nauw samen vanuit onze vestigingen Leiden, Breda en Hoofddorp. Dat gaat ons goed af en we zijn ambitieus genoeg om nog een tandje harder te gaan. Dat moet wel omdat we in een snel veranderende omgeving werkzaam zijn en we altijd de verwachtingen van onze klant willen blijven overtreffen.

Arbeidsbemiddeling

FISO, Detaccount, KMS Overheid en Primaflex Techniek gaan daarom vanaf heden Holland Talent Group heten. Het is een nieuw hoofdstuk dat meer dan twintig jaar begon. U kunt gerust zijn. Wij hebben meer dan ooit als doel uw verwachtingen te overtreffen met een bijzonder gevoel voor omgeving en cultuur.

Wij blijven gewoon actief in de vakgebieden waar we al jaren in actief zijn. Deze ziet u nu prominent op onze nieuwe website staan. Dit zijn: Finance, Techniek, ICT, Overheid, Office & Human Resources, Executives en Marketing & Sales.

Bezoekwebsite

Nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening?

Breng een bezoek aan de website www.hollandtalentgroup.com of volg ons op LinkedIn , Twitter en/of Facebook.

Bellen kan natuurlijk ook als u een passende kandidaat zoekt voor uw opdracht of vacature, of als u de baan ziet die bij u past: 071 – 30 300 35.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s