Gezocht: schuldhulpverlener

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Schuldhulpverlener voor 36 uur per week vanaf 1 maart tot 31 december 2014 met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

De afdeling Samenleving, team Participatie is op zoek naar een enthousiaste en ondernemende consulent schuldhulpverlening. De consulent  is verantwoordelijk voor het zelfstandig afhandelen van aanvragen schuldhulpverlening. Hierbij voer je intake- en begeleidingsgesprekken, zet je schuldhulpverleningstrajecten (bemiddelingen, saneringen) op, denk je met de klant mee over oplossingen in geval van crisis (ontruiming/afsluiting water en energie) en geef je budgetadviezen. Zo nodig verwijs je door naar andere instanties, onderhoud je  contacten met schuldeisers en budgetbeheer en stel je verklaringen Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) op. Dit alles vanuit de visie van integrale dienstverlening.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Afgeronde vakgerichte opleiding schuldhulpverlener
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 6 jaar als casemanager schuldhulpverlening
  • Aantoonbare kennis van het softwarepakket Stratech
  • CV is opgesteld in het Nederlands, beslaat maximaal 5 pagina’s en bevat minimaal 2 referenties.

Wij zoeken een resultaat- en klantgerichte collega met een flink doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Je bent een teamplayer die in een hectische omgeving goed in staat is zelfstandig te werken en de juiste prioriteiten weet te stellen. Je bezit aantoonbare kennis van wet- en regelgeving op het gebied van schuldhulpverlening en sociale zekerheid. Relevante werkervaring en kennis van de huidige ontwikkelingen met betrekking tot de 3 decentralisaties en integrale dienstverlening zijn een pré.

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 21-2-2014 van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 18 februari 2014 om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s