2014 goed starten en voor jezelf beginnen?

cropped-htg_htg.jpgBij De Holland Talent Group run je je eigen “toko” waarbij resultaat telt.  Jouw taak is het maken van de juiste match en daarbij maakt het niet uit hoe je te werk gaat.
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen werkwijze (bellen/bezoeken) en je resultaten en je moet zelf weten hoe je kansen pakt. Deze functie is ideaal voor kandidaten met voldoende lef om autonoom te handelen en met voldoende verantwoordelijkheidszin om hun eigen toekomst in handen te nemen.

Als ondernemer ga je bij ons aan de slag met gelijkgestemde collega-ondernemers vanuit moderne kantoren gelegen in de gezellige binnenstad van Breda, Leiden en Hoofddorp.

Werving & Selectie Adviseurs en Uitzendspecialisten
voor Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Brabant

 

JOUW PROFIEL

Jij bent, net als wij, thuis in de wereld van de arbeidsbemiddeling, maar het is ook goed mogelijk dat jij met jouw kennis een ander specialisme kunt toevoegen aan ons aanbod. Overtuig ons!

Je beschikt over een commerciële drive en een stevige portie doorzettingsvermogen. Je hebt natuurlijk ervaring met arbeidsbemiddeling en een netwerk waarop je kunt terugvallen als het erop aankomt. Je weet mensen te enthousiasmeren door je positieve instelling en je bent minimaal 30 uur per week beschikbaar.

ONS AANBOD

Wij vinden dat jouw investering bestaat uit tijd en natuurlijk jouw enthousiasme. Er is verder geen financiële investering noodzakelijk. Daarnaast bieden wij je specifieke professionele begeleiding tijdens de opstartfase en daarna doorlopende coaching en feedback binnen het team. Je krijgt bij ons een zelfstandige job met eigen verantwoordelijkheid, een uitstekend ondernemersinkomen en ondersteuning op het gebied van de administratie en marketing.

HOLLAND TALENT GROUP

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. De verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen. Holland Talent Group is actief met de specialismen: Finance, Techniek, ICT, HR, Sales & Marketing en Overheid. 

INTERESSE?

Als ons aanbod je triggert om te solliciteren, mail dan je CV plus motivatie naar sjaak@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 1371.
Voor meer   informatie kun je terecht bij Sjaak Oudshoorn, Directeur Holland Talent Group, Stationsweg 26, 2312 AV Leiden. Telefoon 071-3030035.

NB: Indien je binnen 5 werkdagen niets van ons verneemt, kun je er vanuit gaan dat je helaas niet bij de selectie zit. Wij vragen je begrip hiervoor. Uiteraard kan je ons altijd contacten voor verdere vragen.

Via onze blogpagina, Twitter, Facebook en LinkedIn delen we informatie, ontwikkelingen en vacatures. Onze overige actuele vacatures vind je natuurlijk ook “gewoon” op de website.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s