Gezocht: inkomensconsulent

cropped-htg_htg.jpgKMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Limburg een Inkomensconsulent vanaf 3 februari 20914 tot 3 augustus 2014 voor 32 uur per week met kans op verlenging met 3×6 maanden.

Functie-inhoud:

Wegens drukte zoeken wij tijdelijk een ervaren consulent inkomen die direct op de produktie kan worden ingezet.

Naast de behandeling van aanvragen voor levensonderhoud ben je belast met de uitvoering van heronderzoeken. Tevens rapporteer je over de rechtmatigheid en doelmatigheid van uitkeringen. Je ondersteunt de vaste consulenten inkomen met het afhandelen van hun aanvragen en stemt af met de consulent werk. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de rechtmatigheiddoelstellingen en beperking van de instroom door middel van hoogwaardig handhaven. Ook het afhandelen van aanvragen bijzondere bijstand en aanvragen op grond van de minimaregelingen kan tot de werkzaamheden behoren.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Je bent bekend met het werkveld en de doelgroepen en beschikt over inhoudelijke kennis van de WWB en aanverwante regelingen.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als consulent inkomen (WWB) bij een gemeente en hebt aantoonbare ervaring met GWS.
  • Afgeronde HBO-opleiding (HBO-mw, -sd of -sjd)
  • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling en kunt zowel in teamverband als zelfstandig functioneren. Verder beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en ben je in staat klantgericht te werken.
  • Je bent woonachtig in een straal van 50 km van de gemeente

Gesprekken bij de gemeente vinden plaats op 3 februari

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 21 januari 2014 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s