Holland Talent Group

cropped-htg_htg.jpgJe kende deze blogpagina misschien onder de naam KMS Overheid. Vanaf 1 januari 2014 bieden wij onze diensten aan onder de naam Holland Talent Group.

Holland Talent Group, een krachtige bundeling van specialismen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen. Thuis in: Finance, Techniek, Overheid, Executives, ICT, Office & HR, PR & Marketing.

Arbeidsbemiddeling in brede zin

Elk van onze klanten heeft zijn eigen behoeften. Ondersteuning bij het vinden van waardevol hoogopgeleid talent, een tijdelijke Finance professional op uw financiële afdeling, een langdurige vervanging voor een casemanager Sociale Zaken, of een interim-manager voor een multinational. En mogelijk zelfs tijdelijk een extra kracht bij de receptie. De bundeling van specialismen in één groep biedt klanten de gelegenheid tot ‘one stop shopping’, één adres voor al de vragen op het gebied van arbeidsbemiddeling.

Continuïteit: lang is beter

De accountmanagers van de verschillende specialismen van de Holland Talent Group werken nauw samen. Zo weten zij wat er bij een collega speelt. Dat betekent dat er altijd een specialist voor onze klanten klaarstaat. Ook als uw vaste accountmanager er eens een keer niet is. Samen sterk.

De kracht van de Holland Talent Groep zit voor een belangrijk deel in de solide samenwerking met klanten. Daar investeren we voortdurend in. Goede relaties op vertrouwensbasis vormen de hoekstenen van een duurzame verhouding.

Het management van de Holland Talent Group heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven en weet als geen ander waar het bij de perfecte match om draait: om inlevingsgevoel en kostenbeheersing. Door de multidisciplinaire structuur is onze organisatie optimaal in staat om klanten te volgen in hun groeiproces. Of bij krimp, als het tegenzit. Want eerlijk is eerlijk, niemand vaart continu voor de wind.

De Holland Talent Groep is een organisatie met bezieling. Onze medewerkers gaan recht door zee en zeggen waar het op staat. Daarbij hebben we oog voor mensen. Voor onze kandidaten, voor onze klanten en voor onze medewerkers. Iedereen is anders en dat moet je durven, willen en kunnen zien.

Oplossingen: matchen in veelvoud

De juiste match maken is de kern van ons werk. Of het nu gaat om recruitment van executives, detachering van professionals of het uitzenden van een tijdelijke kracht, de Holland Talent Group biedt oplossingen, gebaseerd op de competenties en achtergronden van kandidaten en de eisen van klanten. Ons ‘workforce’ bestand is up to date omdat we dagelijks uitvoerige intakegesprekken met nieuwe kandidaten voeren. Zo kunnen we snel schakelen met een breed aanbod aan profielen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten, en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Contact

Holland Talent Group,  Stationsweg 26,  2312 AV, LEIDEN

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.