Gezocht: Medewerker digitale archivering

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Medewerker digitale archivering vanaf 20 januari 2014 tot 31 december 2014 voor 36 uur per week.

Functie-inhoud:

Voor het team Bedrijfsvoering van de afdeling Beleid en Bedrijfsvoering van de gemeente zijn wij per direct op zoek naar een medewerker digitale archivering/informatiemedewerker. Het team Bedrijfsvoering bestaat uit 30 medewerkers en heeft tot taak de gemeentelijke organisatie te ondersteunen op het terrein van onder meer informatievoorziening, automatisering, juridische zaken, financiële beleidsvoering, personeel en communicatie. De taakstellingen in het komende jaar zijn gericht op kwaliteitszorg voor alle gemeentelijke processen.

Het taakveld Informatisering en Automatisering is verantwoordelijk voor de omslag van een analoge werkomgeving naar een digitale werkomgeving. Je werkt in een elftal van enthousiaste en collegiale medewerkers. De functie medewerker digitale archivering/informatiemedewerker biedt je tevens de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen binnen het taakveld informatisering.

Binnen de functie van houdt je, je bezig met de controle en verwerking van de digitale dossiers en met de laatste ontwikkelingen binnen het taakveld (digitale) archivering.  Je fungeert als adviseur en vraagbaak voor de verschillende afdelingen binnen de gemeente. Waar nodig spring je in bij de afwikkeling van analoge dossiers.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau
  • Je beschikt over de  opleiding SOD I en SOD II, tenminste aangevuld met LARM of een vergelijkbare opleiding.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met zaakgericht werken en met procesinformatisering.
  • Je beschikt over kennis van Corsa DMS en analoge archivering.
  • Je hebt een flexibele, klantgerichte instelling en het denken in processen is je tweede natuur.
  • Het CV beslaat maximaal 5 pagina’s, is opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 referenties

De gemeente vraagt per eis een aparte toelichting, waarin je uitlegt hoe je aan deze eis voldoet. Een verwijzing naar het CV wordt daar niet onder verstaan.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 18 januari 2014 om 09.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s