Gezocht: beleidsmedewerker Arbeidsparticipatie

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Beleidsmedewerker Arbeidsparticipatie vanaf 20 januari 2014 tot 31 december 2014 voor 24 uur per week.

Functie-inhoud:

Voor het team Beleid van de afdeling Beleid en Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een beleidsmedewerker Arbeidsparticipatie. Het team Beleid vormt samen met het team Bedrijfsvoering de totale afdeling Beleid & Bedrijfsvoering. Het team Beleid bestaat uit de vakgebieden ‘sociale leefomgeving’, ‘wonen-werken-veiligheid-innovatie’ en ‘fysieke leefomgeving’. Het team wordt functioneel aangestuurd door een teamleider. De gemeente staat voor de uitdaging om rond maatschappelijke ondersteuning, jeugdzorg en arbeidsparticipatie nieuwe taken uit te gaan voeren. Deze taken worden naar de gemeente gedecentraliseerd. Deze taken zijn omvangrijk en hebben grote consequenties voor inwoners in onze gemeente.

Om de uitvoering van deze decentralisatie goed op te kunnen pakken en de financiële risico’s te beperken is gekozen voor een projectmatige aanpak. In het najaar van 2013 is daarvoor een projectplan vastgesteld. Het project 3 decentralisaties wordt procesmatig aangestuurd door een 2-tal medewerkers (combifunctie) en per deelgebied waarop de decentralisaties betrekking hebben (maatschappelijke ondersteuning, jeugdzorg en arbeidsparticipatie) is er een eigen projectleider. Deze projectleiders zijn verantwoordelijk voor het voorbereiden van de decentralisatie binnen zijn/haar beleidsterrein en het realiseren van de daarbij behorende deelproducten.

Wij zijn op zoek naar een ervaren beleidsmedewerker die samen met een collega, de projectleider voor het beleidsterrein ‘arbeidsparticipatie’, deze decentralisatie gaat oppakken en vormgeven.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een praktische instelling en een concrete zakelijke, kritische, klantvriendelijke, open en directe benadering. Je bent flexibel qua ureninzet. Je hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen en kunt zelfstandig werken in teamverband.

Eisen:

  • Je hebt een passende HBO+ opleiding
  • Je hebt affiniteit met het vakgebied en bovenal aantoonbare ervaring in een dergelijke functie (minimaal 5 jaar) en licht dit toe in een aparte bijlage.
  • Het CV beslaat maximaal 5 pagina’s, is opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 referenties

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 18 januari 2014 om 09.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s