Gezocht: Beleidsadviseur Jeugd

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Beleidsadviseur Jeugd van 20 januari 2014 tot 20 juni 2014 voor 24 uur per week.

Functie-inhoud:

We zijn op zoek naar een beleidsadviseur voor een tijdelijke periode (vervanging zwangerschap), die in staat is om de uitdaging op het gebied van Jeugd op te pakken. Er komen grote opgaven op de gemeente af zoals de transitie van de Jeugdzorg, de Awbz en de de Participatiewet. Met jouw constructieve bijdrage verwacht de gemeente hierin de volgende stap te maken. Verbinden, ontwikkelen en overtuigen zijn hierbij sleutelwoorden. Het gaat in deze functie om beleidsontwikkeling en beleids- en bestuursadvisering.

De volgende taken maken deel uit van de functie:

  • het versterken van preventief jeugdbeleid
  • accounthouderschap van diverse organisaties
  • doorontwikkeling van het Centrum voor Jeugd en Gezin
  • het voorbereiden van de transitie van de jeugdzorg.

Je werkt intensief samen met de leden van de werkgroep transitie Jeugdzorg. 2014 Is een belangrijk voorbereidingsjaar voorde transitie jeugdzorg in 2015. Dit betekent dat de werkzaamheden kunnen wijzigen op basis van wat op dat moment de hoogste prioriteit heeft.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zoeken iemand met Hbo+ werk- en denkniveau. Het is van belang dat je kunt schakelen op diverse niveaus (strategisch, tactisch en operationeel). Het is van belang dat je in staat bent om snel en adequaat relevante informatie te verzamelen, situaties te analyseren en problemen en (nieuwe) verbanden te onderkennen. De werkzaamheden vragen een hoge mate van ervaring, inzicht, creativiteit en constructief vermogen.

Eisen:

U voegt een CV van maximaal 3 pagina’s A4 toe. U dient bij alle onderstaande eisen en wensen een antwoord/beschrijving te geven. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden.

  • minimaal HBO+ werk- en denkkniveau met affiniteit/specialiteit  jeugdzorg
  • minimaal 3 jaar ervaring met jeugdzorg op beleidsniveau
  • in staat om beleidsinitiatieven te ontwikkelen vanaf operationeel/tactisch niveau naar strategisch niveau
  • op conceptueel niveau denken, creatief en constructief

Gesprekken zijn gepland op 14 januari.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 6 januari 2014 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s