Gezocht: 3x Adviseur Werkzoekenden 55+

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens UWV Utrecht 3x een Adviseur Werkzoekenden 55+  van 8 januari tot 1 april 2014 voor 38 uur per week met kans op verlenging met maximaal 6 maanden.

Functie-inhoud:

Zeker in de huidige economie ondervinden werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals werkzoekenden 55+ of met een arbeidshandicap, problemen met het vinden van werk. Deze groepen werkzoekenden biedt UWV extra persoonlijke ondersteuning aan.

Als adviseur intensieve dienstverlening begeleid je werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, die persoonlijke ondersteuning nodig hebben bij het vinden van werk. Je activeert, stimuleert en motiveert werkzoekenden om hun kans op de arbeidsmarkt te vergroten. Via face-to-face gesprekken en groepsgewijze trainingen reflecteer en spiegel je het gedrag van werkzoekenden voor een betere uitgangspositie bij het vinden van werk. Het geven van netwerktrainingen aan werkzoekenden 55+ is een belangrijke taak in deze functie. Het contact onderhoudt je daarnaast zoveel mogelijk digitaal.

Je werkt in deze functie intensief samen met de andere adviseurs, arbeidsdeskundigen en adviseurs werkgeversdiensten om gezamenlijk te zorgen voor het aanbieden van passende vacatures aan werkzoekenden en begeleiding naar werk.

Het is voor werkzoekenden van 55+ lastig om een baan te vinden. Om deze reden heeft de overheid, voor de duur van twee jaar, extra gelden beschikbaar gesteld aan UWV, om deze doelgroep extra te ondersteunen bij hun activiteiten op de arbeidsmarkt. In  deze functie lever je hieraan een belangrijke bijdrage.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • aantoonbaar HBO-diploma
  • aantoonbare werkervaring minimaal 3 jaar en maximaal 5 jaar terug, met het verzorgen en geven van trainingen en groepsdynamiek;
  • aantoonbare kennis van de arbeidsmarkt, motiveer dit duidelijk in uw CV.
  • aantoonbare opleiding en werkervaring in coachingsvaardigheden, motiveer dit duidelijk in uw CV
  • aantoonbare kennis van de sociale zekerheid, motiveer dit duidelijk in uw CV.
  • ervaring met het geven van trainingen over het gebruik van social media
  • U dient één referentie van een relevante opdracht in
  • In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt verwacht dat voor woon-werkverkeer en eventuele dienstreizen gebruik gemaakt wordt van het openbaar vervoer

Gesprekken staan gepland voor 31 december en 2 januari.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 23 december 2013 om 16.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s