Gezocht: medewerker Marketing en Toerisme

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Brabant een Medewerker Marketing en Toerisme van januari tot juni 2014 voor 36 uur per week.

Functie-inhoud:

Marketing  –  Het bewaken van de kernwaarden van de stedelijke merkstrategie. Wij zoeken hiervoor iemand die zich concept en speerpunten van deze strategie snel eigen maakt. Die in staat is om stedelijke partners te (blijven) binden aan deze Merkstrategie. Uitdaging is daarbij om het Actieplan Binnenstad en het event Jheronimusch Bosch 500 (beiden in voorbereiding) te verbinden met de Merkstrategie. Daarnaast moet de Merkstrategie komende periode met moderne communicatiemiddelen (content op social media) operationeel gehouden worden. Uitvoering ligt primair bij de VVV maar deze campagne draaien vereist aansturing en “’hands on” samenwerking.

Toerisme  —  Advisering en bijdrage projectuitvoering op het werkveld stedelijk toerisme. Het accent ligt  komende periode op de twee projecten hierboven. De Binnenstad moet in zich vernieuwen en verbeteren op de ontvangst van de (inter) nationale toerist. Daartoe dient het gastvrijheidsconcept te worden doorontwikkeld. Het werk vereist dat verschillende rollen kunnen worden vervuld.  Op bijvoorbeeld bewegwijzering en bereikbaarheid in het kader van Actieplan Binnenstad is de rol die van intern adviseur. Maar het gaat bijvoorbeeld ook om samenstelling van nieuwe toeristische pakketten of het  stimuleren van meertalig aanbod voor de internationale toerist. Dan is samenwerken met externen (de coördinerende rol) een must. Marketing en toeristische productontwikkeling liggen in elkaars verlengde. Komende periode zal in samenwerking met het afdelingshoofd ook input moeten worden geleverd op de provinciale ambities met betrekking tot Vrije Tijdseconomie.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • WO opleiding in City-Marketing/Toerisme
  • tenminste 3 jaar ervaring in een toeristische functie bij een (middel)grote stad
  • tenminste 3 jaar ervaring in marketing, ervaring met social media
  • bewezen vaardigheid om projecten met interne en externe deelnemers aan te sturen. Bewezen vermogen om snel in te werken in werkveld en stad om van daaruit actief te handelen.
  • goede communicatieve/netwerkvaardigheden en vermogen tot samenwerking;
  • een resultaatgerichte instelling;
  • bekend zijn met cultuur en omgangsvormen in onze stad is een pré

Eventuele gesprekken vinden plaats op vrijdag 10 januari

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 30 december 2013 om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s