Gezocht: strategisch HR-beleidsadviseur

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een strategisch HR-adviseur voor 36 uur per week, van 6 januari 2014 tot 1 juli 2014 met kans op verlenging met 2×6 maanden.

Functie-inhoud:

Voor de Service-eenheid HRM zijn we op zoek naar een ervaren strategisch HRbeleidsadviseur. Onze kandidaat opereert op strategisch niveau in een politiek complexe omgeving, met name op het domein van organisatie-ontwikkeling. Hij of zij heeft een brede kennis van het HR-terrein, heeft ervaring met het leiden van projecten en kan tegelijkertijd op een klant- en resultaatgerichte wijze een goede vertaling maken van beleidsvragen en -ontwikkelingen en/of wettelijke regelingen naar de dagelijkse praktijk.

  • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van beleid en instrumenten op diverse HRM terreinen: vanaf het advies en het scherp krijgen van de uiteindelijke opdracht tot en met de daadwerkelijke implementatie in de organisaties
  • Daartoe signaleer je ontwikkelingen en vraagstukken, maakt voorstellen, adviseert, verwerft draagvlak, verzorgt besluitvorming, leidt projecten, denkt aan de communicatie, houdt zicht op de financiën
  • De komende periode zijn de volgende thema’s actueel: de ontwikkeling en harmonisering van beleid voor vijf organisaties, o.a. met betrekking tot organisatieontwikkeling, begeleiding aanbestedingen op HR-thema’s, een gesprekkencyclus (van resultaatafspraak tot beoordeling/evaluatie), strategische personeelsplanning, strategisch opleidingsbeleid, invoering van het nieuwe Functiewaarderingsysteem HR21 bij meerdere klantorganisaties, de beleidsmatige inrichting van de werkkostenregeling.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Een academisch werk- en denkniveau en een analytische geest
  • Ruime aantoonbare ervaring als strategisch beleidsadviseur op het vakgebied van HRM en organisatie-ontwikkeling, met name binnen de ( gemeentelijke) overheid
  • Aantoonbare ervaring met projectleiderschap
  • Aantoonbare implementatiekracht, ruime ervaring met implementatie van beleid en instrumenten
  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen de (gemeentelijke) overheid
  • Uitstekende aantoonbare communicatieve vaardigheden
  • Overtuigingskracht, Organisatie sensitiviteit

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 12 december 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s