Gezocht: beleidsmedewerker Sociale Zaken

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Beleidsmedewerker Sociale Zaken voor 32-36 uur per week, vanaf 6 januari 2014 voor de duur van 1 jaar, met kans op verlenging met 6 maanden.

Functie-inhoud:

Als beleidsmedewerker ontwikkel je beleid op tactisch- en strategisch niveau. De veranderingen binnen het sociale domein, de komst van de participatiewet en de daaraan gerelateerde wetswijzigingen staan centraal. De huidige sociale wetgeving kent voor jou geen geheimen. Met de uitvoeringspraktijk ben je goed bekend. Samenwerking staat in jouw werk voorop. Je bent in staat om hoogwaardige beleidstukken en verordeningen op te stellen. Je pakt een regisserende rol op bij inhoudelijke vraagstukken en je bent in staat complexe projecten tot een goed einde te brengen. Je treedt op als vertegenwoordiger van de gemeente en adviseert het management en het bestuur.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • HBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Aantoonbare  relevante kennis en recente werkervaring (minimaal 3 jaar in de afgelopen 5 jaar) als gemeentelijk beleidsmedewerker sociale zaken op o.a. de WWB, minimabeleid, schuldhulpverlening en handhavingsbeleid
  • Aantoonbare ruime ervaring met het opstellen van beleidsnota’s, verordeningen en beleidsregels
  • Actuele juridische kennis van de sociale wetgeving en aantoonbare kennis van de uitvoeringspraktijk sociale zaken
  • Je dient over de volgende competenties te beschikken: Je bent een creatieve denker en staat stevig in je schoenen. Daarnaast werk je zelfstandig, ben je communicatief vaardig en resultaatgericht.  Onderhandelen, overtuigen en medewerking verkrijgen zijn vaardigheden waarover je aantoonbaar beschikt. Je benut kansen die zich voordoen en neemt goed afgewogen risico’s om je doelstellingen te bereiken. Het acteren in een bestuurlijk, ambtelijk en maatschappelijk krachtenveld gaat je soepel af.
  • Je CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, en bevat minimaal 2 referenties.

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 18-12-2013 van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 15 december 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s