Gezocht: Leerplichtambtenaar

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een Leerplichtambtenaar voor 24 uur per week, vanaf 1 februari 2014 voor de duur van 4 maanden.

Functie-inhoud:

In het kader van de leerplichtwet, ben je degene die de verzuimmeldingen vanuit de scholen oppakt en het verzuim bespreekbaar maakt met de jongere en of zijn/haar ouders. Wanneer het verzuim aanhoudt ben je bereid door te pakken via een proces verbaal. Tevens ben je degene die advies geeft aan scholen en ouders over het voorkomen van dit verzuim. Je houdt spreekuren op scholen en maakt deel uit van de zorgadviesteams. Het administratief vastleggen van verzuim en de vervolgacties hoort ook bij de functie.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als leerplichtambtenaar gedurende de afgelopen 5 jaar
  • Minimaal HBO-opleiding afgerond
  • Aantoonbare ervaring met het speciaal onderwijs
  • Aantoonbare ervaring met het schrijven van processen verbaal
  • Beschikbaar op de dinsdagen, donderdagen en vrijdagen
  • U beschikt over de competenties communicatief vaardig, doortastend,  coachende vaardigheden
  • U voegt een CV van maximaal 5 pagina’s toe en bevat twee relevante, recente referenties.

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 09-01-2014 van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 19 december 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s