Gezocht: Klantmanager WWB

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Klantmanager WWB voor 32 uur per week, vanaf begin december 2013 voor een periode van 3 maanden met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

  • Behandelen van aanvragen levensonderhoud en bijzondere bijstand op grond van de WWB (gesprekken met klanten en derden, zonodig huisbezoek, rapportage aan de hand van de verkregen gegevens en besluitvorming);
  • Rechtmatig bestandsbeheer van uitkeringsgerechtigden

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Opleidingsniveau minimaal HBO, gericht op het vakgebied
  • Kennis van de sociale wetgeving
  •  In de laatste 5 jaar minstens 2 jaar ervaring bij een gemeente als klantmanager.
  • Je bent breed inzetbaar, hebt affiniteit met een geautomatiseerde werkomgeving. Je kunt direct zelfstandig aan de slag en je hebt ervaring met het werken in kleine teams waarbij je alle werkzaamheden rond de uitvoering van de WWB hebt verricht
  • Je beschikt over de volgende competenties: communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling; resultaatgericht; probleemoplossend vermogen; flexibel; goed samenwerken.
  • U voegt een CV van maximaal 5 pagina’s toe en bevat twee relevante, recente referenties.

Een gesprek bij de gemeente is gepland op dinsdagmiddag 3 december 2013.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 28 november 2013 om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s