Gezocht: jurist grond- en vastgoedzaken

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Jurist grond- en vastgoedzaken vanaf 1 januari 2014 tot en met 31 december 2014 voor 36 uur per week met optie op verlenging.

Functie-inhoud:

Als jurist grond- en vastgoedzaken werk je zowel voor het team Grondzaken als Vastgoed. Daar zul je in samenwerking met de andere juristen ondersteuning bieden aan de vastgoedeconoom, planeconoom, stadsmakelaar, projectleiders en accountmanagers vastgoed op het juridisch vlak. Daarbij zul je zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Als jurist adviseer en ondersteun je bij de meest uiteenlopende vraagstukken. Je houdt je bezig met het opstellen van diverse vastgoed- en gronden gerelateerde contracten voor zowel interne collega’s als externe partijen. Het werk is vooral praktisch, gevarieerd en bij tijd en wijle complex. Je opereert in een veld waarin belangen van partijen een grote rol kunnen spelen. Je houdt rekening met de financiële constructies die bij deze opgaven gebruikelijk zijn. Je optreden is overtuigend, zelfverzekerd en je hebt oog voor draagvlak. Je bent betrokken bij de implementatie van je advies.

Meer specifiek zijn je werkzaamheden:

 • Het opstellen en interpreteren van verschillende (concept) overeenkomsten, zoals o.a. (ver)koop- en huurcontracten en samenwerkingsovereenkomsten
 • Het ondersteunen en adviseren van de vastgoedeconoom, planeconoom, stadsmakelaar, projectleider en accountmanagers vastgoed bij het voeren van onderhandelingen.
 • Toezien dat contractanten hun contractuele verplichtingen nakomen. Zo nodig behandel je claims.
 • Adviseren van bestuur en management in juridisch zaken en projecten
 • Beheer van bestaande overeenkomsten
 • Het ondersteunen en adviseren van collega-juristen vanuit je specifieke juridische verantwoordelijkheid bij vakinhoudelijke vraagstukken

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Je hebt aantoonbaar een aantal jaar relevante werkervaring bij een gemeente als Jurist Grond- en Vastgoedzaken
 • Je hebt een relevante vooropleiding op HBO+-niveau of een aantoonbaar gelijk werk- en denkniveau evenals juridische werkervaring.
 • Je hebt ervaring in het werken in een politiek bestuurlijke omgeving.
 • Je vindt het leuk om te werken te midden van het brede takenpakket van de afdeling Vastgoed en Projecten. Je beschikt over stevige communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Aspecten als zelfstandigheid, overtuigingskracht en overzicht passen bij je.
 • Uit je CV blijkt duidelijk je werkervaring zoals in de eisen en wensen beschreven. Duur van de relevante werkervaring is daarbij uitgesplitst in begin- en einddatum (maand/jaar). Het CV beslaat maximaal 5 pagina’s en bevat minimaal twee relevante en recente referenties.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 26 november 2013 om 10.30 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s