Gezocht: klantmanager WWB

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Klantmanager WWB vanaf 27 november 2013 tot einde van het jaar met optie tot verlenging voor 18 uur per week.

Functie-inhoud:

 • Je informeert en begeleidt klanten van Sociale Zaken van begin tot eind
 • Je draagt de verantwoordelijkheid voor aanvragen en heronderzoeken WWB, IOAW, Bijzondere bijstand en WMO
 • Je adviseert over het gemeentelijk minimabeleid
 • Je motiveert en activeert klanten naar uitstroom en zorg
 • Je voert de regie over de uitvoering van trajectplannen

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Je bent iemand met een HBO werk- en denkniveau, dit niveau is aangevuld met een relevante opleiding (Bijvoorbeeld HBO/SJD)
 • Je bent bekend met het automatiseringssysteem GWS4all
 • Je bent betrokken bij de klant en je bent sociaal vaardig
 • Je hebt een zakelijke opstelling, je beschikt over onderhandelingsvaardigheid en goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • Ervaring als klantmanager is een pré
 • Uit uw CV blijkt duidelijk uw werkervaring zoals in de eisen en wensen beschreven. Duur van de relevante werkervaring is daarbij uitgesplitst in begin- en einddatum (maand/jaar). Het CV beslaat maximaal 5 pagina’s en bevat minimaal twee relevante en recente referenties.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 26 november 2013 om 09.30 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s